Fatih Portakal'dan CHP'ye sert sözler: Hiç utanmadınız mı? Yazıklar olsun

Fatih Portakal CHP'nin Lütfü Savaş kararına isyan etti. Fatih Portakal 'CHP Hatay'da tarihi karar verdi. Tarihi karar diyorum. Çünkü Özgür Özel 'tarihi bir karar vereceğiz' demişti. Utanmazlık ya, hiç utanmadınız mı bu ismi açıklarken. Yüzünüz hiç kızarmıyor mu? Yazıklar olsun size' dedi.

CHP 242 seçim bölgesinde adaylarını da açıkladı. Bunların arasında 6'sı büyükşehir 15'i il olmak üzere başkan adaylarından en ilgi çeken isim Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için PM'den çıkan Lütfü Savaş oldu. 

Gazeteci Fatih Portakal, CHP'nin Lütfü Savaş kararına isyan etti. 

Portakal açıklamasında, 'CHP Hatay'da tarihi karar verdi. Tarihi karar diyorum. Çünkü Özgür Özel 'tarihi bir karar vereceğiz' demişti. Utanmazlık ya, hiç utanmadınız mı bu ismi açıklarken. Yüzünüz hiç kızarmıyor mu? Vicdanı olan bir tane adam yok mu içinizde? Yazıklar olsun size! diye çok sert tepki gösterdi.

 

Fatih Portakal'dan CHP'ye sert sözler: Hiç utanmadınız mı? Yazıklar olsun ile ilgili etiketler Lütfü Savaş Fatih Portakal CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.