FAST sistemi nedir? FAST transfer limiti ne kadar?

8 Ocak tarihinde tüketicilerin kullanımına açılan FAST sistemi merak edilmekte. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından geliştirilen FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Teslimi) hakkında tüm bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Peki, FAST nasıl kullanılır?

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada FAST sisteminin aktif edildiği belirtildi. Online olarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler için rahat ve güvenli bir sistem olan FAST, büyük bir destek olarak bilinmekte.

FAST Sistemi Nedir?

Fonların Anlık ve Sürekli Transferi anlamına gelen FAST, bir çeşit ödeme sistemidir. Vatandaşlar bu sistem ile diledikleri zaman istedikleri kadar ödemeye ya da para transferi gerçekleştirebilecekler. Teknolojik adaptasyon süreci ile birlikte FAST sisteminin kısa bir zaman içerisinde büyük bir etmen olacağı gösterilmekte.

FAST sistemi nedir? FAST transfer limiti ne kadar?

FAST Kimler Kullanabilir?

FAST uygulamasını bankacılık sistemi içerisinde bu sisteme dahil olan ve para göndererek almak isteyen herkes kullanabilir. İlk etapta 50 TL limitle hayata geçirilen FAST siteminin yaygınlaşması sonrasında bu limit kademeli olarak 1000 TL’ye kadar çıkarılması beklenmekte.

FAST Nasıl Kullanılır?

FAST siteminin en önemli avantajları arasında EFT ve havale işlemleri gibi para aktarma seçeneklerinin 7 gün 24 saat kullanılması gelmektedir. Bankalar arasında para aktarımlarında mesai saatlerinde olması gerekirken FAST sisteminde bu daha kolay bir hale geldi.

FAST sistemi nedir? FAST transfer limiti ne kadar? ile ilgili etiketler FAST FAST para transferi FAST nedir FAST limit
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.