Farah Zeynep Abdullah 'Bergen' filminden 40 milyon lira mı kazandı?

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın 'Acıların Kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in hayatını canlandırdığı 'Bergen' filminden 40 milyon lira kazandığı iddia edildi. Farah Zeynep Abdullah haberleri sert bir dille yalanlarken, Hürriyet yazarı Orkun Ün ise köşesindeki yazısında ''Şimdilik 40 milyon lira olan bu rakam daha da artacak!'' ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın yer aldığı 'Bergen' filmi 4 Mart'ta vizyona girdi. Filmde, 1989 yılında boşandığı eşi Halis Serbest tarafından 30 yaşındayken kurşunlanarak öldürülen arabesk-fantezi sanatçısı Bergen'in hayatını canlandıran genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın 40 milyon lira kazandığı öne sürüldü.

Kelebek’ten İsmail Bayrak, Farah Zeynep Abdullah’ın, başrol oynadığı ve ortak yapımcısı olduğu “Bergen” filminden 40 milyon lira kazandığını yazdı. Yapım şirketi Orchestra Content de, oyuncu da bu habere tepki gösterdi.

 FARAH ZEYNEP ABDULLAH: ''GERİZEKALI BİR HABER ÇIKMIŞ''

Farah Zeynep Abdullah konu ile ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Bugün yine gerizekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bişi de yazmadım ama gereksiz, ayıp ve uydurma bi haber, bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakıcam yarın, kaynağını merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah 'Bergen' filminden 40 milyon lira mı kazandı?

Hürriyet yazarı Orkun Ün, Farah Zeynep Abdullah'ın açıklamasının ardından konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte ''Ben ilk kez böyle bir şey gördüm. Mis gibi bir başarı ve mis gibi bir kazanç var ortada, neyin paniği bu? Ne gizliyorsunuz? Kimden ne kaçırıyorsunuz? Madem öyle, hadi bir hesap yapalım.'' diyen Orkun Ün'ün o yazısı....

''FARAH ZEYNEP ABDULLAH 40 MİLYON LİRADAN FAZLASINI KAZANACAK''

"5’inci haftasına giren “Bergen” filminin Box Office verilerine göre ‘şimdilik’ hasılatı (ki burada şimdilik kısmı çok önemli) 150 milyon lira. 5 milyondan fazla seyirci gitmiş filme. Yapımcı, bilet başına 14-15 lira kazanıyor. Yani 75 milyon civarında bir gelir yapımcının. Avrupa’da 500 bin kişi izlese, oradan da bilet başına yapımcıya 2.5 euro kalsa (ki öyle), 1 milyon 250 bin euro yani 20 milyon lira yapımcıya kalıyor. ‘Şimdilik’ 100 milyon lira kârı var yapımcıların. Dijitali, televizyonu, yurtdışı hakları derken Farah Zeynep Abdullah 40 milyon liradan fazlasını kazanacak.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Farah Zeynep Abdullah 'Bergen' filminden 40 milyon lira mı kazandı? ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Erdal Beşikçioğlu bergen orkun ün Belgin Sarılmışer tilbe saran vizyondaki filmler halis serbest
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.