Fahriye Evcen'in 20 yaşındaki hali oldukça şaşırttı! Hasret dizisinde Fatma Girik'in kızıydı!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakterine hayat veren Fahriye Evcen’in 20 yaşındaki halini görenler gözlerine inanamadı. Lise yıllarındaki son hali oldukça şaşırtan Evcen’in seneler öncesinde Fatma Girik ve Emre Altuğ ile Hasret dizisinde oynadığı Songül karakteri de ortaya çıktı.

Burak Özçivit’in eşi olan ve Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen’in başarısı ile parmak ısırtıyor.

2006 ila 2010 yılları arasında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Necla karakteri ile adından söz ettirmiş ve adım adım kariyer basamaklarını tırmanmıştı. Henüz 19 yaşında iken ekranlardaki ilk deneyimi 2005 senesinde Asla Unutma dizisinde Pınar karakteriyle veren Evcen, 2006 yılında da Fatma Girik ile Hasret dizisinde beraber sahne aldı.

Fahriye Evcen'in 20 yaşındaki hali oldukça şaşırttı! Hasret dizisinde Fatma Girik'in kızıydı!

Evcen bu dizide de Songül adı ile Fatma Girik'in kızı rolüne hayat verdi.

4 Haziran 1986 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Fahriye Evcen’in annesi Çerkez babası ise Selanik göçmenidir. 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesinin tarih bölümünden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

İlk kez 2005 yılında Asla Unutma adlı diziyle ekranlarla tanışan Evcen daha sonrasında da Hasret adlı dizide Songül karakterine hayat verdi. Evcen en iyi çıkışını ise Yaprak dökümü adlı dizide canlandırdığı Necla karakteriyle gerçekleştirdi.

Burak Özçivit‘le 29 Haziran 2017 tarihinde dünya evine giren Evcen’in 13 Nisan 2019’da Karan isimli oğlu dünyaya geldi. Evcen son olarak halen TRT 1 ekranlarında yayında olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Akça karakterine hayat vermektedir.

 

Fahriye Evcen'in 20 yaşındaki hali oldukça şaşırttı! Hasret dizisinde Fatma Girik'in kızıydı! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.