Ezgi Dargı kimdir?

Sosyetik Ev Kadınları programına katılan Ezgi Dargı vatandaşlarımız tarafından araştırılan konular arasına girdi. Sosyetik Ev Kadınları programı gündüz kuşağına daha ilk bölümden damga vurdu. Günsel Ünlü, Elif Sağlamyürek, Esra Tekgöz Kızıltaş, Neslihan Kozanoğlu ve Ezgi Dargı'nın yer aldığı program vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Peki, Ezgi Dargı kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Sosyetik Ev Kadınları programına katılan Ezgi Dargı kimdir? Zenginliği ve güzelliği ile göz kamaştıran Dargı günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak Sosyetik Ev Kadınları tüm izleyicileri televizyon başına kilitleyecek. Sosyetik Ev Kadınları' Kanal D’ başlıyor! Programdaki diğer katılımcılar ise, Elif Sağlamyürek, Günsel Ünlü, Esra Tekgöz Kızıltaş, Neslihan Kozanoğlu. Peki, Ezgi Dargı kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

ezgi_dargA

EZGİ DARGI KİMDİR?

2002 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, Istanbul'un en prestijli otellerinde davet ve ziyafet organizasyonu konusunda deneyim sahibi oldu. Bu çalışma hayatım süresince her organizasyon için davet sahiplerine kendilerini özel ve eşsiz hissettirecek konseptler yaratma fırsatı buldu. Daha sonra yaklaşık on yıl önce kendi firmasını kurarak butik ve konsept çalışmalar yaptığım, baştan sona her detayı tasarlanmış düğün ve davetlere imza attı. Ezgi Dargı kendini düğün planlayıcısı olarak tanımlıyor. Evli olan Ezgi Dargı’nın iki çocuğu bulunuyor. 2 çocuğu olan Ezgi Dargı çocuklarının üzerine titriyor.

"EKMEĞİN DEĞİL PASTANIN FİYATINI BİLİRİM"

Ezgi Dargı Hürriyet gazetesine verdiği röportajda çok konuşulacak ifadelerde bulundu.

İşte o söyleşiden bir kısım...

Babam tanınmış bir avukat, annem İhracatçılar Birliği’nde yöneticiydi. Bilkent Turizm Otelcilik mezunuyum. İlk evliliğimde eşimin tekstil fabrikası vardı. 12 yıl önce bir organizasyon şirketi açtım. Sonra bir plastik cerrahla evlendim. Cerrah eşimin çevresini kullanarak cemiyete girdim.

Ekmek kaç lira biliyor musunuz?
Ekmek glütenli, yemiyoruz. Pastayı sor, söyleyelim. Ben evimde mutfak olsun istemiyorum. O kokuyu sevmiyorum. Evde çocuk olduğu için yemek yapılıyor. Ama ben eve gidene kadar sofranın kaldırılması gerekiyor. O yüzden çocuklar akşam yemeğini 17.30 gibi yiyor.

Kendinizi en zengin hissettiğiniz anınız?
Bir tatilde Elton John’la aynı restoranda yemek yemiştik.

Alışverişlerimi yurtdışından zevkime göre yapan bir danışmanım var. Acil alışveriş yapmam gerekirse Beymen’e gidiyorum. En çok Lucca, Chilai ve Soho House’u seviyorum.

Dünyada açlık sınırında yaşayan insanlar varken sizin aşırı tüketimi destekleyen hayatlarınızı bu kadar göz önünde yaşamanız ne kadar doğru?

Eski eşim “Türkiye’nin en nefret edilen karakterleri olacaksınız” demişti. Ben öyle düşünmüyorum. Bizim gibi yaşayan insanlar da var.

Türkiye gündeminin ne kadar farkındasınız?
İnsanın parasının olması yaşadığı çevreden bihaber olduğu anlamına gelmiyor. Bizi farklı yapan bu önemli nüans. Biz her şeye yetişen kadınlarız.

gunsel-ulku

GÜNSEL ÜLKÜ KİMDİR?

Günsel Ülkü moda tasarımcısı olarak biliniyor.Ülkü, ‘L'Atelier d'Existence' isimli markanın da tasarımcısıdır. Günsel Ülkü Boğaziçi Üniversitesi İsletme bölümünden mezun olmuştur. Fashion Tv'de modacı olarak programlara çıkmaktadır. Günsel Ülkü son dönmede güzel sesinin farkına varmış ve stüdyoda çalışmalar yapmıştır. Pilates yapmayı çok sever. Bir çok ünlü ile davetlere katılmıştır.

Günsel Ülkü şirketinin 10 yıl kuruluşunu Nişantaşı'nda bulunan The Muse kafede kutlamıştır. Günsel Ülkü 2018 Couture koleksiyonunda bu partide katılımcıları ve basınla paylaşmıştır. Günsel Ülkü güzelliğini aklı ile birleştirmiş ve tasarım işine girerek çok başarılı olmuştur. Bir çok ünlü isme tasarımda danışmanlığı da yapmaktadır.

Lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Neslihan Kozanoğlu, Ahmet Kozanoğlu ile evlililiğiyle gündeme gelmişti. Ahmet Kozanoğlu’nun birinci evliliğinden olan çocukları ile Neslihan Kozanoğlu’nun arası epey açık olduğu iddia ediliyor. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Kozanoğlu çifti herkesten hayatını gizliyordu. Polonezköy’de çiftlik alan ve orada organik hayvancılık ve tarım yapan Kozanoğlu lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İngiliz Dİli ve Edebiyatı ve Üsküdar American Academy’de öğrenim görmüştür.

KANAL D EKRANLARINDA BAŞLADI

Neşeli, güçlü ve söz sahibi Neslihan Kozanoğlu, kimseden sözünü esirgemeyen aşk kadını Elif Sağlamyürek, özgüveni yüksek ve eğlenceli Günsel Ülkü, zarif ve nazik güzellik uzmanı Esra Tekgöz, hem çılgın hem de çocuklarının üzerine titreyen bir anne olan Ezgi Dargı bilinmeyen yönlerini ve hayatlarının tüm gerçekliğini Sosyetik Ev Kadınları'nda gözleri önüne serecek.

Ezgi Dargı kimdir? ile ilgili etiketler sosyetik ev kadınları ezgi dargı kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.