Evlilik yolunda ilk adımı atan Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın düğün yeri ve tarihi belli oldu

Geçtiğimiz Salı günü nişanlanan oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın düğün detayları ortaya çıktı. İkili 7 Temmuz'da Çeşme'de nikah masasına oturacak. İstanbul'da ev kiralayan çift Amerika'da yaşayacak. İşte Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın düğününün detayları...

27 yaşındaki güzel oyuncu Ebru Şahin ile NBA'de mücadele eden aynı yaştaki basketbolcu sevgilisi Cedi Osman geçtiğimiz günlerde sürpriz bir nişanla evlilik yolunda ilk adımı attı. İkili nişan töreninden karelerini sosyal medyadan paylaştı. Ne zaman evlenecekleri merak konusu olan çiftin düğün detayları da ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Ebru Şahin & Cedi Osman çiftinin düğününü kaleme aldı.

Evlilik yolunda ilk adımı atan Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın düğün yeri ve tarihi belli oldu


İşte Bülent Cankurt'un ''Aşklarının başladığı yerde evlenecekler'' başlıklı yazısı...


NBA oyuncusu milli basketbolcu Cedi Osman, salı günü Tekirdağ'a gidip, 2020 yazından beri birlikte olduğu, atv'nin sevilen dizisi Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin ile nişanlandı. Kız evinde takılan nişan yüzüklerinin ardından herkes ne zaman evleneceklerini merak ediyor.

DÜĞÜM 7 TEMMUZ'DA ÇEŞME'DE


Ben merakları gidereyim; 7 Temmuz'da, aşklarının başladığı Çeşme'deki beach'te, eğlenceli bir düğünle muradlarına erecekler. Hatta Cedi Osman ve güzel oyuncu, düğüne davet edecekleri yakınlarına, 'save the date' mesajlarını gönderdi bile.

EVLERİNİN DEKORASYONU İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Bu arada müstakbel çiftin, yeni yuvalarını kurmaya başladıklarını da öğrendim. Sarıyer sırtlarında kiralık bir evde birlikte oturan çift, (Tabii Cedi Osman İstanbul'dayken…) Anadolu yakasında yeni bir ev kiralamış. Ebru Şahin, şimdiden evin dekorasyonu için kolları sıvamış.

AMERİKA'DA YAŞAYACAKLAR

Çift ile ilgili son bir bilgi daha; İstanbul'da yuva kurmalarına rağmen Amerika'da yaşayacaklar. Ebru Şahin, eylülde, Cedi Osman'ın takımının olduğu Cleveland'a taşınacak. Ancak işi için sık sık İstanbul'a gelip gidecek. Şimdiden çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Evlilik yolunda ilk adımı atan Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın düğün yeri ve tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Cedi Osman Ebru Şahin Nisan nikah Düğün Çeşme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.