Evlilik sorularından kaçan Engin Günaydın genç sevgilisinin annesiyle tanıştı!

Avrupa Yakası adlı dizide canlandırdığı Burhan karakteriyle kariyerinde zirve yapan Engin Günaydın, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Buğu Selen Somer’in ailesiyle sonunda tanıştı. İkili son olarak Nişantaşı’nda görüntülendi.

Kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi Buğu Selen Somer ile sık sık gündemde yer alan Engin Günaydın, sonunda aileye girdi. Fransa’da okumakta olan ve her fırsatta oyunculuk yapmak adına adımlar atan Somer, önceki gün Nişantaşı City's'de sevgilisi Günaydın ile ailesini tanıştırdı.

Evlilik sorularından kaçan Engin Günaydın genç sevgilisinin annesiyle tanıştı!

Somer’in annesiyle birlikte AVM’nin yemek katında buluşan ve daha sonrasında kahve içen Günaydın, kısa bir sohbetin hemen ardından çıkışta sevgilisiyle görüntülenince yine utangaç tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Evlilik sorularından kaçan Engin Günaydın genç sevgilisinin annesiyle tanıştı! - Resim : 2

Objektifleri fark ettikten sonra yanındaki sevgilisinden ayrılarak farklı yönlere doğru hareket eden oyuncu, kendisini takip eden Somer’le beraber ev araç ve gereçleri satan bir mağazada buluştu. Basın mensuplarından gelen "Yoksa ufukta evlilik hazırlığı mı var?" sorusu karşısında Günaydın, sessizliğini bozmadı.

Evlilik sorularından kaçan Engin Günaydın genç sevgilisinin annesiyle tanıştı! ile ilgili etiketler Engin Günaydın Buğu Selen Somer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.