Evlilik Hakkında Her Şey Zeynep kim, gerçek adı nedir? Zeynep'i oynayan Kübra Süzgün kaç yaşında?

Kübra Süzgün, Kadın dizisindeki performansı ile adından söz ettirmişti. Şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Zeynep karakterine hayat veriyor. Süzgün, İstanbul'da doğdu ve ilk oyunculuk deneyimini de Kördüğüm ile elde etti. Peki, Kübra Süzgün kimdir, nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Zeynep'i Kübra Süzgün, 2009 doğumludur. Dizi ve reklam filmlerinin yanı sıra sinema filmlerinde de rol aldı. Süzgün, Cingöz Recai filminde oynadı. İşte, Kübra Süzgün hakkında...

KÜBRA SÜZGÜN KİMDİR?

Süzgün, 26 Haziran 2009 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Dizi oyunculuğuna Kördüğüm dizisinde oynadığı Aslı karakteri ile başlayan Kübra Süzgün bugüne kadar pekçok reklam filminde yer aldı.

Evlilik Hakkında Her Şey Zeynep kim, gerçek adı nedir? Zeynep'i oynayan Kübra Süzgün kaç yaşında?

Beyazperde ile ilk defa “Resimdeki Sevgili” filminde Merve karakterini canlandırarak tanışan oyuncu, Kadın dizinde Nisan Çeşmeli karakterine hayat verdi ve adından söz ettirdi. Kübra Süzgün Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Zeynep'e hayat veriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Zeynep kim, gerçek adı nedir? Zeynep'i oynayan Kübra Süzgün kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kübra Süzgün evlilik hakkında her şey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.