Evlilik Hakkında Her Şey dizisine sürpriz transfer! Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunorak kadroda!

FOX TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosuna flaş bir isim dahil edildi. Sana Söz dizisinde Erdem karakterini canlandıran Serkan Altunorak ilerleyen bölümlerde FOX TV’nin sevilen yapımında görev alacak.

Yeni yılda Sana Söz dizisinin final yapmasının ardından kendisine gelen teklifleri değerlendiren Serkan Altunorak, FOX TV’nin iddialı yeni yapımlarından Evlilik Hakkında Her Şey’i göze kestirdi. Son gelen iddialar doğrultusunda başarılı oyuncunun ilerleyen bölümlerde dizinin kadrosunda yer alacak.

Ocak ayının ilk haftasında dizilere verilen aranın hemen sonrasında Evlilik Hakkında Her Şey, yeni bölümü ile 18 Ocak Salı akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine sürpriz transfer! Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunorak kadroda!

1976 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve bu zamana kadar canlandırdığı rollerle de oldukça sevilen Serkan Altunorak, dizide sürpriz bir ismi canlandıracak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Bora karakterine hayat verecek olan Altunorak’ın neleri değiştireceğine ilerideki bölümlerde bizzat görüş olacağız.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine sürpriz transfer! Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunorak kadroda! ile ilgili etiketler evlilik hakkında her şey Serkan Altunorak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.