Ev almak isteyenlere müjde! 200 bin TL ev peşinat parası veriliyor! İşte Van ev peşinat yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Van'da yaşayan ve maddi yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara "Sosyal yardım programları" çerçevesinde pek çok alanda maddi destek veriliyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, oturulamayacak derecede eski eve sahip olan vatandaşlara 200 bin TL'ye varan yardım yapılıyor. İşte Van barınma yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, maddi desteğe ihtiyacı olan pek çok vatandaşın yanında olmaya devam ediyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım destekleri programları çerçevesinden gıda, barınma, doğum ve terör yardımına kadar pek çok alanda vatandaşlara destek veriyor.

Bu kapsamda, eski ve bakımsız evlerde yaşayan vatandaşlara 200 bin TL'ye kadar destek veriliyor.

Ev almak isteyenlere müjde! 200 bin TL ev peşinat parası veriliyor! İşte Van ev peşinat yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

VAN BARINMA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Diğer taraftan, oturulamayacak derecede eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım yardımı, prefabrik ev yapım yardımı ve afet kapsamında ev eşyası alımı için ayni veya nakdi olarak yapılan yardım çerçevesinde ihtiyaca göre ve yardım için belirlenmiş kriterlere haiz olmak kaydıyla ev onarımlarında  75.000.-TL, prefabrik ev yapımlarında 150.000.-TL, betonarme ev yapımlarında 200.000 TL’ye kadar destek veriliyor.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı telefon ve adres bilgileri şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

Ev almak isteyenlere müjde! 200 bin TL ev peşinat parası veriliyor! İşte Van ev peşinat yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Van barınma yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.