2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar, kaç TL, ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ve Ramazan Bayramı'nda emeklilere yapılacak ödemeler, gündemin odak noktası haline geldi. Bu yıl da Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Bu bağlamda '2024 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu, kaç TL?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar, kaç TL, ne zaman yatacak? İşte, 2024 Ramazan Bayram ikramiye tarihi ve ücreti...

Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ve Ramazan Bayramı'nda emeklilere yapılacak ödemeler, toplumun dikkatini çeken konular arasında yerini aldı. Bu yıl da Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin miktarı merak konusu oldu. İnternet aramalarında "2024 bayram ikramiyeleri ne kadar, kaç TL?" gibi sorular sıkça karşılaşıyor. Peki, 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak ve ne zaman hesaplara yatacak? İşte, 2024 Ramazan Bayram ikramiyesi miktarı ve ödeme tarihi...

2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar, kaç TL, ne zaman yatacak?

2024 BAYRAM İKRAMİYE NE KADAR OLDU, KAÇ TL?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde emeklilere verilen bayram ikramiyeleri, bu kez %50 artışla 3 bin lira olarak belirlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK, Bağ-Kur ve EYT emeklilerine ikramiyelerin ne zaman yatırılacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

2024 BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Bayram ikramiyesi ödemeleri, Ramazan Bayramı'ndan önce hesaplara aktarılacak. Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan'a kadar, SSK, Bağ-Kur ve EYT emeklileri, bayram ikramiyelerini alacaklar. Ödemelerin, bayramdan önceki hafta yani 1-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara geçmesi bekleniyor.

2024 BAYRAM İKRAMİYE ÜCRETLERİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına göre, bu yıl emeklilere verilecek bayram ikramiyeleri geçen yıla göre %50 artırılarak 3 bin lira olarak belirlendi.

2024 BAYRAM İKRAMİYESİ KİMLERE YATACAK?

Bu yılki bayram ikramiyelerinden kimlerin faydalanacağı da belirlendi. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bunların hak sahipleri, bu yıl bayram ikramiyesi alacaklar.

2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar, kaç TL, ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.