Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler?

Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu kimdir sorusuna yanıt aranmakta. Galatasaray’ın 39. başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun serveti ne kadar? Peki, Eşref Hamamcıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Galatasaray’da olağan mali genel kurulda seçim kararının alınmasının hemen ardından başkan adayları arasında Eşref Hamamcıoğlu da gösterildi. 1975 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Eşref Hamamcıoğlu’nun yeniden aday olması beklenmekte.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

7 Mart 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesinden mezun olduktan sonra Paris'te bulunan Sorbonnenda İktisat eğitimi aldı. 1992 senesinde Mayıs 2011'deki istifasına kadar Başkan ve CEO olarak kaldığı Sodexo-Türkiye'yi kurduktan sonra Ocak 2012'ye kadar Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev aldı.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler?

1994-1998 yılları arasında Duygun Yarsuvat ve Anıl Büyükeroğlu başkanlığında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Hamamcıoğlu, 2001 yılında Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

2015 yılında İrfan Aktar başkanlığında Galatasaray Divan Kurulu Başkan Yardımcısı olduktan sonra 15 Nisan 2018'de 336 oyla Galatasaray Divan Kurulu Başkanı seçildi.

Hamamcıoğlu, 8 Nisan 2021'de Galatasaray başkanlığına adaylığını açıkladı ve seçimlerde 1500 oy ile 2. oldu.

1992 yılında Sodexo-Türkiye'yi kuran Hamamcıoğlu, yıllık 105 milyon avro brüt ciroya ulaştı ve sektörün yüzde 20'sini temsil etti. Zirvede, Sodexo-Türkiye 5.600 çalışanıyla sektör rekoruna ulaşarak Türkiye'de günde 150.000'den fazla kişiye hizmet verdi. Türk Silahlı Kuvvetleri, bakanlıklar, üniversiteler, tatil köyleri, hastaneler ve açık deniz petrol platformları gibi çeşitli sektörlerde hizmet verdi.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? - Resim : 2

Eşref Hamamcıoğlu, Mayıs 2011'de Sodexo'dan istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Bir yıl sonra, imalat ve yiyecek ve içecek sektörlerindeki orta ölçekli şirketlere birleşme ve satın alma danışmanlığı verdiği "UP HİZMET"i kurdu.

Eşref Hamamcıoğlu, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? ile ilgili etiketler Galatasaray eşref hamamcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.