Esra Hankulu'nun ön otopsi raporunda darp yok! Ümitcan Uygun yine serbest mi kalacak?

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne dair yapılan ön otopsi raporu açıklandı. Esra'nın ölümüne ilişkin göz altına alınan 3 kişi gözaltına alınmıştı. Aralarında Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un da bulunduğu 3 kişi hakkında işlemler sürüyor.

Kesin ölüm sebebiyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen örnekler ve Esra Hankulu'nun ön otopsi raporunda vücutta herhhangi bir darp, kesici bir yaraya rastlanmadı. Peki göz altına alınan Ümitcan Uygun serbest mi?

ÜMİTCAN UYGUN SERBEST Mİ KALACAK?

Öte yandan, Esra H.'nun ölümüne ilişkin gözaltına alınan, aralarında Ümitcan Uygun'un da bulunduğu 3 zanlı hakkında, "uyuşturucu temini" ve "fuhuşa aracılık yapma" yönünden de inceleme yapıldığı öğrenildi.

OLAY
İhbar üzerine Mamak ilçesi Akdere semtindeki eve giden emniyet ekipleri, 25 yaşındaki Esra H.'nun hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Olay yerindeki arkadaşları, H.'nun, yaşamını yitirmeden önce Ümitcan Uygun ile birlikte olduğunu iddia etmiş, bunun üzerine Uygun gözaltına alınmıştı.

Ümitcan Uygun'un, Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında da ifadesi alınmıştı.

Uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçlamasıyla tutuklanan Uygun, 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

Esra Hankulu'nun ön otopsi raporunda darp yok! Ümitcan Uygun yine serbest mi kalacak? ile ilgili etiketler cinayet Kadın Cinayetleri Kadın Cinayeti Esra Hankulu ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.