Esra Erol'da ikiz bebeklerin babaları farklı çıktı! Peki milyonda bir görülen bu olayın sebebi ne?

Esra Erol'da isimli programda tıp tarihinde çok nadir görülen bir olay yaşandı. Yasak aşkından ikizleri olan adam, yapılan DNA testinde sadece bebeklerden bir tanesinin babası çıktı. Peki bu durum nasıl olabiliyor?

Esra Erol'da programında dün yaşanan olay herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Betül Yurulmaz, eşi Veysel Yurulmaz'ın kendisini aldattığını söyleyerek programa başvurdu. 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelen Veysel Yurulmaz, daha önce birlikte olduğu Özge isimli bir kadından ikiz bebekleri olduğu ortaya çıktı. Eşinden boşanarak Özge'ye sahip çıkacağını söyleyen Veysel'in bebeklerine DNA testi yapıldı. Testin sonucunda ise Veysel sadece ikizlerden birinin babası çıktı.

İKİZLERDEN BİRİNİN BABASI ÇIKTI

İkizlerden sadece birinin babası çıkan adam, tıp dünyasını hayretler içerisinde bıraktı. Bu olayın yüz milyonda bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

TikTok hesabından konuyla ilgili bilgilerini paylaşan Genetik Mühendisi Dilara Sarı, olayın nedenini açıkladı:

 

Esra Erol'da ikiz bebeklerin babaları farklı çıktı! Peki milyonda bir görülen bu olayın sebebi ne? ile ilgili etiketler Esra Erol Tek Yumurta İkizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.