Esra Bilgiç Ramo'dan sonra yeni dizisine imzayı attı! Güzel oyuncu hangi rolde olacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin Sibel'i olarak izleyicisini mest eden Esra Bilgiç, Ramo'dan sonra yeni dizisini buldu. Yapımcıların peşinde koştuğu güzel oyuncu Kanunsuz Topraklar dizisi ile el sıkıştı. Peki Esra Bilgiç hangi rolde olacak?

Ramo dizisi henüz final yapmasına rağmen Esra Bilgiç yeni dizisi ile anlaştı bile. Murat Yıldırım ile iyi bir ikili oldukları Ramo'nun final yapmasından kısa bir süre sonra Esra Bilgiç, daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun olarak rol almıştı.

Esra Bilgiç Ramo'dan sonra yeni dizisine imzayı attı! Güzel oyuncu hangi rolde olacak?

Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisi ile anlaşan güzel oyuncunun yeni kanalı FOX TV olacak. Yeni dizisinde Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş işe rol alacak olan Esra Bilgiç'in hangi rolde olacağı ise henüz açıklanmadı.

Esra Bilgiç Ramo'dan sonra yeni dizisine imzayı attı! Güzel oyuncu hangi rolde olacak? - Resim : 2

Esra Bilgiç Ramo'dan sonra yeni dizisine imzayı attı! Güzel oyuncu hangi rolde olacak? ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Esra Bilgiç Ramo Kanunsuz Topraklar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.