Esma Bekar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar sonrasında Esma Bekar'ın kim olduğu ve mesleği merak edilmeye başlandı. Peki, Esma Bekar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Esma Bekar hakkında merak edilenler

Türk siyaset sahnesinde dikkat çeken isimlerden biri olan Esma Bekar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in özel kalem müdürü olarak hakkındaki ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Esma Bekar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Esma Bekar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor

Esma Bekar kimdir?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in özel kalem müdürü olarak bilinen Esma Bekar, Türk siyasetinin önemli isimlerinden biridir. Ancak, gündeme gelen çeşitli iddialar ve FETÖ soruşturmasıyla açığa alınmasıyla adı daha geniş kitlelerce duyulmuştur.

Esma Bekar kaç yaşında?

Esma Bekar’ın doğum tarihi kamuoyuyla paylaşılmamıştır, bu nedenle kaç yaşında olduğu net bir şekilde bilinmemektedir.

Esma Bekar ne iş yapıyor?

 Meral Akşener’in özel kalem müdürü olarak görev yapan Esma Bekar, bu pozisyonunda parti içinde önemli bir role sahiptir. Ancak, zaman zaman Akşener ile partililer arasında bir duvar olduğu ve Akşener’in istemediği kişilerle görüşmeyi reddettiği iddiaları gündeme gelmiştir.

Esma Bekar kim?

Esma Bekar’ın adı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında TBMM'de görev yaparken açığa alınanlar arasında yer almıştır. Bu durum, Bekar’ın siyasi kariyerinde çeşitli tartışmalara neden olmuş, ancak sonunda Meral Akşener’in özel kalem müdürü olarak görev yapmaya devam etmiştir. Esma Bekar, Meral Akşener’in sağ kolu olarak da adlandırılmaktadır. Akşener’in liderliğindeki İYİ Parti içinde önemli bir konuma sahip olan Bekar, parti içi ilişkilerde ve iletişimde kilit bir rol oynamaktadır.

Esma Bekar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor ile ilgili etiketler İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.