Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kriz çıktı! Çekimler durdu! Bitiyor mu, kanal mı değiştiriyor?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve izleyicinin dört gözle beklediği EDHO'nun setinde kriz çıktı. Hayranlarını tedirgin eden gelişme sonrası dizinin ya bitirileceği ya da kanal değiştireceği iddia edildi.

Peki EDHO'nun geleceği nasıl olacak? 200. bölümüyle yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefleyen ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimz günlerde set haberi ile izleyenleri heyecanlandırmıştı. Yeni sezona yeni oyuncu kadrosu ve senaryosu ile girmeyi hedefleyen diziyle ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

ATV İLE KRİZ ÇIKTI!

Gelen son habere göre ATV ile EDHO'nun yapımcısı arasında çıkan kriz sete de yansıdı. Kriz sonrası çekimlerin durduğu ve asla başlamayacağı konuşuluyor.

EDHO'dan muhteşem sezon finali! Hızır Çakırbeyli canını ortaya koyuyor

Haberi alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları ise şoka girdi. Bir an önce çıkan krizin çözülmesini ve çekimlerin başlamasını arzu eden izleyici sosyal medyadan görüşlerini belirtti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm izle | EDHO yeni bölüm izle

İddialara göre ATV ile EDHO arasında yaşanan kriz, rakip kanalları harekete geçirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi reytingi yüksek bir diziyi kendi bünyesine almak için sırada bekleyen bir çok kanalın olduğu ve dizi ekibi ile dirsek teması kurdukları ifade ediliyor. Bu konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama gelmiş değil.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kriz çıktı! Çekimler durdu! Bitiyor mu, kanal mı değiştiriyor? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.