Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Yaprak Dökümü! Giden Gidene! Bir Oyuncu Daha Başka Dizi İle Anlaştı

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ateş karekteri ile karşımıza çıkan Erkan Bektaş, aynı kanalda yayınlanan başka bir diziye transfer oldu. Birçok tiyatro sahnesinde görev alan oyuncu, ilk olarak Ihlamurlar Altında dizisi ile izleyicinin beğenisini toplamıştı.

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ateş karekteri ile karşımıza çıkan Erkan Bektaş,  aynı kanalda yayınlanan başka bir diziye transfer oldu. Birçok tiyatro sahnesinde görev alan oyuncu, ilk olarak Ihlamurlar Altında dizisi ile izleyicinin beğenisini toplamıştı.

Sahnelere adım attığı tarihten bu yana Yırtık Uçurtma, Bir Varmış Bir Yokmuş, Leyla İle Mecnun, Umutsuz Ev Kadınları, Benim İçin Üzülme, Muhteşem Yüzyıl, Geriye Kalan, Gülperi gibi yapımlarda yer alan Erkan Bektaş son olarak Akıncı dizisinde Kemal karekteri ile karşımıza çıkmıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İle Zirveyi Gördü

Atv ekranlarında yayınlanan dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ilk sezonunda kadroya katılan Erkan Bektaş, 4 sezon boyunca Ateş rolüne hayat verdi. Dizinin 4 sezonunda kadrodan ayrılan oyuncu daha sonra Gülperi dizisinde Eyüp karekteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin final yapması ile geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Akıncı dizisinde Kemal müdürü canlandıran Erkan Bektaşın, yeni sezonda aynı kanalda uzun süredir ekranlarda yayınlanan bir dizide karşımıza çıkağı öğrenildi. 

Erkan Bektaş Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Transfer Oldu

3 sezon süresince izleyici ile buluşan Atv ekranlarının seviler dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni sezonda katılacak olan Erkan Bektaş, şimdiden dizi çekimlerinin hazırlıklarına başladığı haberleri geldi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Yaprak Dökümü! Giden Gidene! Bir Oyuncu Daha Başka Dizi İle Anlaştı

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hülya Darcan ve  Furkan Palalı'nın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu, senaristliğini ise Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan yapıyor.

Bir süredir sosyal medyada haberi dolaşan İbrahim Çelikkol'un diziye dâhil olduğu öğrenilmişti. Önemli bir karekterde karşımıza çıkacak olan Erkan Bektaş ve İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Yaprak Dökümü! Giden Gidene! Bir Oyuncu Daha Başka Dizi İle Anlaştı ile ilgili etiketler EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.