Eski Türkiye Güzeli Yeni Kadın Sevgilisiyle Tatilde! Olay Kadın Senem Kuyucuoğlu Yine Gündem

Lezbiyen ilişki yaşarken çekildiği görüntülerle uzunca bir süre gündemi meşgul eden ve “Aşkın cinsiyeti” olmadığını itiraf eden 2009 Türki Güzeli Senem Kuyucuoğlu bu sefer de Rus ve yarı İranlı sevgilisi ile ayrılır ayrılmaz tenisçi Yasemin Ada Börü ile aşk yaşamaya başladı.

Olaylı hayatının yanı sıra cinsel tercihi ile de 2015 yılında Hülya Avşar’ın sunduğu Söylemezsem Olmaz programına konuk olan ve özel hayatı konusunda çarpıcı itiraflarda bulunan eski Türkiye güzellerinden Senem Kuyucuoğlu, aşkın cinsiyetinin olmadığını söyleyerek lezbiyen olduğunu söylemişti.

Eski Türkiye Güzeli Yeni Kadın Sevgilisiyle Tatilde! Olay Kadın Senem Kuyucuoğlu Yine Gündem

Kısa bir süre önce eski sevgilisi Medis Mir ile yollarını ayıran Kuyucuoğlu’nun şimdilerde yeni kız arkadaşı tenisçi Yasemin Ada Börü ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Uzunca bir süredir gündem olmayan Senem Kuyucuoğlu, uyuşturucu madde kullanımı, cinsel tercihi ve yaşam tarzından dolayı modellik kariyerine son verdiğini açıklamıştı.

Eski Türkiye Güzeli Yeni Kadın Sevgilisiyle Tatilde! Olay Kadın Senem Kuyucuoğlu Yine Gündem - Resim : 2

Kuyucuoğlu kendisine ait özel anlarını sosyal medya hesabı Isntagram üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi. Börü'nün kendisini yanağından öptüğü pozun üzerine “Aşk” yazarak kalp emojisini koyan Kuyucuoğlu, daha sonrasında da sarmaş dolaş kareleri de takipçileri ile paylaştı.

Eski Türkiye Güzeli Yeni Kadın Sevgilisiyle Tatilde! Olay Kadın Senem Kuyucuoğlu Yine Gündem ile ilgili etiketler Senem Kuyucuoğlu lezbiyen Yasemin Ada Börü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.