Eski manken Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti! "O ölmesin, ben öleyim" demişti...

44 yaşındaki eski manken Tuğba Özay'ın yoğun bakımda tedavi gören babası İlhan Özay, KOAH hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.

Dün akşam Muğla'nın Marmaris ilçesinde yılbaşı öncesi konser veren ünlü sanatçı Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti.

 68 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele ettiği ve nefes darlığı sebebinden sebebi ile hayatını kaybettiği öğrenilen İlhan Özay 68 yaşındaydı. 1954 doğumlu Trabzonlu şair ve ödüllü ders kitabı yazarı İlhan Özay'ın cenaze detayları ise henüz belli olmadı.

Eski manken Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti! "O ölmesin, ben öleyim" demişti...

 "BABAM YAŞASIN, BEN ÖLEYİM... NE OLUR DUA EDİN..."

Bugün sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Tuğba Özay, babasının yoğun bakımda tedavi gördüğünü ancak yaşayıp yaşamadığının kendisinden saklandığını söylemişti. Paylaşımlarında sevenlerinden dua isteyen Özay, "Babam yaşasın, ben öleyim. Ne olur dua edin" demişti.

 

 

 

 

 

Eski manken Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti! "O ölmesin, ben öleyim" demişti... ile ilgili etiketler Tuğba Özay ölüm vefat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.