"Eşim benden her gün istiyor" sorusuna Esra Ezmeci'den şok yanıt! O'na özel geceler hazırlayın...

36 yaşındaki uzman klinik psikolog Esra Ezmeci’ye sosyal medya hesabından gelen bir soruda eşinin her gün cinsel ilişki istediğini ve onur kırmadan nasıl geri çevirebileceği itirafı dikkat çekti. Ezmeci’nin bu itirafa yanıtı ise şok etkisi yarattı.

36 yaşında olan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen çarpıcı itiraflar ve sorulara cevap vermeye devam ediyor. Kitaplarında ve günlük yaşantısında insanlara tavsiyelerde bulunan Ezmeci böylece evlilikleri ve hatta ilişkileri de kurtardığına inanıyor.

"Eşim benden her gün istiyor" sorusuna Esra Ezmeci'den şok yanıt! O'na özel geceler hazırlayın...

Sosyal medya hesabından kendisine bir soru yöneltilen Esra Ezmeci takipçisinden gelen, “Eşim her gün istiyor çalışan anneyim onu kırmadan nasıl geri çevirebilirim” sorusunun yanıtına, “Belli gecelerde ona özel geceler hazırlayacağınızı, bunun her gün olmazsa sizin için daha cazip olacağını söyleyebilirsiniz.” dedi.

"Eşim benden her gün istiyor" sorusuna Esra Ezmeci'den şok yanıt! O'na özel geceler hazırlayın... - Resim : 2

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle tanınan ünlü psikolog Esra Ezmeci kendisine sosyal medya üzerinden yöneltilen itiraflara özenlikle yanıt veriyor. Ezmeci bu sayede bazı evlilikleri ve hatta ilişkileri bile kurtardığını söylemeden geçemiyor.

"Eşim benden her gün istiyor" sorusuna Esra Ezmeci'den şok yanıt! O'na özel geceler hazırlayın... ile ilgili etiketler Esra Ezmeci
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.