Eşini kaybeden ihtiyaç sahibi kadınlara ayda 1000 TL maaş veriliyor! İşte Malatya dul maaşı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne'de ikamet eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım projeleri çerçevesinde, son resmi nikahlı eşini kaybeden kadınlara 1000 TL ödeme yapıyor. İşte Edirne Aile Bakanlığı dul maaşı başvuru detayları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sosyal yardım programları" çerçevesinde çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan vatandaşlara destek sağlama devam ediyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son resmi nikahlı eşini kaybetmiş olan kadınlara her ay düzenli 1000 TL ödeme yapılıyor. 

Eşini kaybeden ihtiyaç sahibi kadınlara ayda 1000 TL maaş veriliyor! İşte Malatya dul maaşı başvurusu...

EDİRNE AİLE BAKANLIĞI DUL MAAŞI BAŞVURUSU KAPSAMI

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, hanede sosyal güvencesi olan birey bulunmayan, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ve son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlara yöneliktir.

Bu sosyal yardım kapsamından sadece son resmi nikahlı eşini kaybetmiş3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan  kadınlar yararlanabilir.

Ödemeler her ay için hesaplanıp 2 ayda bir yapılmaktadır.

Eşini kaybeden ihtiyaç sahibi kadınlara ayda 1000 TL maaş veriliyor! İşte Malatya dul maaşı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.