Erik Lamela, Mehdi Taremi ve Patrik Schick'in nefis golleri 2021 FIFA Puskas Ödülü için yarışıyor

2021 FIFA Puskas Ödülü için yarışacak 3 finalist belli oldu... Tottenham Hotspur forması giydiği dönemde derbide Arsenal'e attığı büyülü golle çok konuşulan Erik Lamela'nın yanı sıra, Porto'dan Mehdi Taremi'nin Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye attığı gol ve Çek santrfor Patrik Schick'in EURO 2020'de İskoçya'ya attığı gol kapışacak.

2021 FIFA Puskas Ödülü için yarışacak 3 finalist belli oldu.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, unutulmaz Macar futbolcu Ferenc Puskas'ın anısına 2009'dan beri verilen "en iyi gol" ödülü için yarışacak adayların sayısı, 17 Aralık'ta sona eren oylama sonucu 3'e düşürüldü.

Ödülün sahibi, FIFA'nın belirlediği jürinin gerçekleştireceği oylamanın ardından 17 Ocak'ta İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek FIFA En İyiler Ödülleri töreninde açıklanacak.

Adaylar ve gollerin atıldığı maçlar şöyle:

Erik Lamela (Arjantin): Arsenal-Tottenham (İngiltere Premier Lig)

Patrik Schick (Çekya): Çekya-İskoçya (2020 Avrupa Futbol Şampiyonası)

Mehdi Taremi (İran): Chelsea-Porto (UEFA Şampiyonlar Ligi)

Erik Lamela, Mehdi Taremi ve Patrik Schick'in nefis golleri 2021 FIFA Puskas Ödülü için yarışıyor

 

Erik Lamela, Mehdi Taremi ve Patrik Schick'in nefis golleri 2021 FIFA Puskas Ödülü için yarışıyor ile ilgili etiketler FIFA Puskas Erik Lamela tottenham hotspur Patrik Schick Mehdi Taremi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.