Eren Erdem CHP'nin Halk TV'yi fonladığını itiraf etti: Her ay 2 milyon TL gönderiliyordu...

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu eski CHP Genel Başkan yardımcısı Eren Erdem parti kasasındaki kayıp 100 milyon iddialarına cevap verdi. Açıklamasında dikkat çeken ifadelerde bulunan Erdem CHP'nin Halk TV'yi fonladığını bir kez daha itiraf etti.

CHP’de seçim yenilgisi sonrası başlayan değişim tartışmaları kurultayda karşılık bulmuş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oturduğu başkanlık koltuğu Özgür Özel’e geçmişti.

Süreç sonrası Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı ve CHP eski Medya Sorumlusu Eren Erdem görevinden istifa ederken, CHP'deki 'kayıp para' iddiaları ile gündeme gelmişti. 

PARTİ KASADINDA KAYIP 100 MİLYON İDDİASI

Parti kasasındaki '100 milyon liralık kayıp' iddialarında hedef gösterilen Erdem, medya sorumlusu olarak 5 ay görev yapmıştı.

Kayıp para ise iddialara göre Genel Başkanlık yarışı sırasında Erdem tarafından trol hesaplar oluşturmak için kullanılmış hatta Genel Merkez binasında trollere 5 oda bile ayrılmıştı. Kurultaydan sonra da paralar trol hesapların sahiplerine ödenmişti.

ŞİRKETLER CHP'DEN PARA İSTEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

Kayıp milyonlarla ilgili gerçek ise Genel Merkez'e gelen 20'şer milyon liralık iki ayrı fatura ile ortaya çıkmıştı. Toplam 40 milyon liralık faturanın reklam harcaması ile oluşan borç olduğunu öne süren iki ayrı şirket CHP'den para istemişti.

ERDEM İDDİALARI YALANLADI

Erdem ise sosyal medya hesabından 'Sustum, sustum... Ama bir yere kadar' diyerek yaptığı açıklamasında iddiaları yalanladı. 

"HALK TV'NİN AYLIK 2 MİLYON LİRALIK ÖDENEĞİNİ KESTİM"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Eren Erdem CHP'nin Halk TV'yi fonladığını bir kez daha itiraf etti.

Erdem, medya sorumlusu olduğu dönem boyunca yaptığı işleri tek tek açıklayarak Karabat'ın sessiz kalmasına tepki gösterdi.

“HalkTV’nin aylık 2 milyon liralık ödeneğini kestim, partimi 5 ayda 10 milyon lira kara geçirdim. Buraya kadar Sayın Özgür Karabat hepsini biliyor, hepsi defterlerde kayıtlı” diyen Erdem, "Karabat aksini ispatlarsa kendimi Taksim meydanında asarım" dedi.

Eren Erdem CHP'nin Halk TV'yi fonladığını itiraf etti: Her ay 2 milyon TL gönderiliyordu... ile ilgili etiketler CHP Eren Erdem Halk TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.