ERDOĞAN’DAN 31 MART DEĞERLENDİRMESİ: AK PARTİ NEREDE YANLIŞ YAPTI? OY KAYBININ SEBEBİ NE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçim değerlendirmesinin şifrelerini, AK Parti MYK toplantısında alınan kararları, AK Parti'deki oy kaybının sebeplerini ve Özgür Özel'in 'erken seçim' açıklamasını tartıştı.

''AK PARTİ'DE MUHALEFETLE ORTAK ÇALIŞMA KONUSUNDA DAHA YUMUŞAK TONDA BELLİ MESAJLAR VERİLEBİLİR''

Bozkurt, ''Milletin bir mesaj vermesi gerekiyor. Milletin başka sorunları, diğer sorunlarını öne çıkartıyor. Erdoğan'ın muhalefete söylemlerinde ılımlı mesajlar vardı. AK Parti'de muhalefetle ortak çalışma konusunda daha yumuşak tonda belli mesajlar verilebilir. Muhalefet altta hep bir şey arıyor. Böyle devam ederse, AK Parti biraz düşük tonda durur ama sonra sertleşebilir.

''ZEYDAN DENEN ŞAHIS, TÜRK DEVLETİNİ 'PKK SİZİ TÜKÜRÜLÜĞÜYLE BOĞAR' DİYEN BİR TERÖR SEVİCİDİR''

Abdullah Zeydan denen şahıs, türk devletini 'PKK sizi tükürülüğüyle boğar' diyen bir terör sevicidir. Zeydan'a terör propagandası nedeniyle verilen bir hapis cezası söz konusu.  Diyarbakır 15. Ağır Ceza Dairesi, 1 yıl önce Abdullah Zeydan'a haklarının iadesine karar verip başvuru sonrası başka bir karar veriyor. Garip bir durum söz konusu. Bu karar sadece Van Büyükşehir Belediye başkanının değiştirilmesi olarak algılanmayacak. HDP/DEM seçmenini tekrar provoke etmeyi amaçlayanların, sokakları karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürecek. Terör propagandası yapan kişilerin seçilme hakkı garip bir durum. organize bir suç olan terörün propagandasını yapan bir şahsın seçime sokulmasına nasıl izin verirsiniz?

''ÖZGÜR ÖZEL'İN ERKEN SEÇİM KONUSUNDAKİ AÇIKLAMASININ PERDE ARKASINDA BAŞKA BİR ŞEY VAR''

Özgür Özel milleti kandırdı. Erken seçim meselesinde taktik yapıyor. Özel ve İmamoğlu başından beri milleti kandırdı. AK Parti'ye destek veren medya içinde de aslında bu kandırmaya yönelik zemin hazırlayanlar oldu. HDP'nin seçime sokulması, PKK'ya yönelik söylemler milliyetçi seçmeni kızdırdı. Özgür Özel'in ekmeğine yağ sürdü, İmamoğlu'nun işine geldi. Özel milleti kandırmaya devam edecektir. Özel'in erken seçim konusundaki açıklamasının perde arkasında başka bir şey var.

''HALFETİ HAKKININ İRADESİ NE OLACAK? ÖZGÜR ÖZEL ABDULLAH ZEYDAN'IN HAKKINI SAVUNUYOR, SEÇİME GİREN PARTİNİN ADAYINI SAVUNMUYORLAR''

Yakılmış 3 bine yakın oy pusulası bulunmuş. Aradaki fark seçim sonucunu değiştirir. Halfeti seçmeninin hakkı gasp edilmiştir. Halfeti hakkının iradesi ne olacak? Özgür Özel Abdullah Zeydan'ın hakkını savunuyor, seçime giren partinin adayını savunmuyorlar.'' dedi.

''AK PARTİ'DE NEREDE EKSİK, HATA VE İHANET VARSA ÜSTÜNE GİDİLECEK''

Özkan, ''AK Parti'de nerede eksik, hata ve ihanet varsa üstüne gidilecek. Ey troller, Erdoğan'ın 22 yıllık mücadelesine zarar vermeye ne hakkınız var?'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN’DAN 31 MART DEĞERLENDİRMESİ: AK PARTİ NEREDE YANLIŞ YAPTI? OY KAYBININ SEBEBİ NE? ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı CHP Ekrem İmamoğlu Murat Kurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.