ENTRA kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'ENTRA halka arz' veya 'ENTRA halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor Peki, ENTRA kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Yatırımcılar, IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin talep toplama tarihleri, halka arz fiyatı, lot dağıtımı gibi detayları araştırmaya başladı. Peki, ENTRA kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte ayrıntılar...

ENTRA kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

ENTRA HALKA ARZ NE ZAMAN?

IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arzı için geri sayım başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan başvuruyla birlikte, enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketin halka arzı için talep toplama süreci 27 Mart Çarşamba günü başlayacak ve 29 Mart Cuma günü sona erecek. 

ENTRA HALKA ARZ BAŞLIYOR

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 9 hidroelektrik santraliyle ve geçen yıl 388 megavat kurulu güce sahip olarak 1 milyar 200 milyon kilovatsaat elektrik üretti. Şirketin halka arzı, Ak Yatırım Menkul Değerler, İş Yatırım Menkul Değerler ve Ziraat Yatırım Menkul Değerler liderliğinde gerçekleştirilecek.

ENTRA HALKA HİSSE FİYATI NE KADAR?

Halka arz fiyatı pay başına 10 lira olarak belirlenen IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arz büyüklüğü yaklaşık 3,7 milyar lira olacak ve halka açıklık oranı %20,03 olacak.

ENTRA KAÇ LOT VERİR?

Halka arzın ardından IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin payları Borsa İstanbul'da Yıldız Pazarı'nda ENTRA kodu ile işlem görecek. Talep toplama sürecinde, katılımcılar için sunulan lot sayısı, katılım miktarına bağlı olarak değişecek. Örneğin;

  • 2 milyon kişinin katılması durumunda 138 lot (1.380 TL)
  • 2.5 milyon kişinin katılması durumunda 110 lot (1.100 TL)
  • 3 milyon kişinin katılması durumunda 93 lot (930 TL)
  • 3.5 milyon kişinin katılması durumunda 80 lot (800 TL)
  • 4 milyon kişinin katılması durumunda 69 lot (690 TL)

 

ENTRA HALKA ARZ BAŞLIYOR

Halka arz sürecinde, payların %75'i yurtiçi bireysel yatırımcılara, %25'i ise yurtiçi kurumsal yatırımcılara tahsis edilecek. Bu adımlarla IC Enterra Yenilenebilir Enerji, halka arz sürecine yönelik büyük bir adım atmış olacak.

 
 
ENTRA kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.