Enkaz alanında 'Sesimi duyan var mı?' anonsu

İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Depremden en çok etkilenen binalardan olan Rıza Bey Apartmanı'nda ekiplerin 'Geliyor, nefes sesi duyuyorum' ifadesi üzerine, 'Sesimi duyan var mı?' anonsları yapıldı. Öte yandan enkazda hassas bir çalışma yapılabilmesi için AFAD, JAK ve AKUT ekiplerinden sadece 5'er kişinin kurtarma faaliyetine katılacağı öğrenildi.

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kimi zaman mucizelerin yaşandığı enkaz bölgesinde kimi zaman da üzen haberler geliyor.

Sabah saatlerinde 3 yaşındaki Elif'in enkazdan çıkarılmasının ardından tüm Türkiye bölgeden tekrar güzel haberler beklemeye başladı.

Enkaz alanında 'Sesimi duyan var mı?' anonsu

Rıza Bey Apartmanı'nda yeniden dinleme yapıldı. Ekiplerin 'Geliyor, nefes sesi duyuyorum' ifadesi üzerine ekipler yeniden koordine edildi.Bölgede  çalışma derinleştirildi.

Enkazda hassas bir çalışma yapılabilmesi için AFAD, JAK ve AKUT ekiplerinden sadece 5'er kişi kurtarma faaliyetine katılacak.

Enkaz alanında 'Sesimi duyan var mı?' anonsu ile ilgili etiketler İzmir deprem arama kurtarma çalışmaları
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.