Enes Batur Gerçek Kahraman fragman izle!

Enes Batur Gerçek Kahraman fragman izle! YouTube'da edindiği 10 milyon abone ile adından söz ettiren ve özellikle çocuklar tarafından oldukça sevilen Enes Batur'un yeni filmi Gerçek Kahraman'ın fragmanı yayınlandı. İnternette ise Enes Batur yeni filminin fragmanını izlemek için araştırmalar yapılıyor. İşte Enes Batur Gerçek Kahraman fragman izle YouTube! Detaylar haberimizde...

Enes Batur Gerçek Kahraman fragman izle! YouTube'da ürettiği içeriklerle özellikle çocukların sevgilisi haline gelen Enes Batur, ikinci filmi ile beyaz perdeye çıkıyor. YouTube'da yayınlanan Gerçek Kahraman filminin fragmanıyla birlikte konu hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Gerçek Kahraman filmi ne zaman vizyona girecek? Enes Batur'un yeni filminin fragmanı yayınlandı mı? İşte Enes Batur Gerçek Kahraman fragman izle! İşte ayrıntılar...

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FRAGMAN İZLE!

İlk filmi “Hayal mi Gerçek mi?” ile hasılat rekorları kıran Youtuber Enes Batur’un yeni sinema filmi “Gerçek Kahraman”ın büyük merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Görsel efektleri, nefes kesen aksiyon sahneleri, kostümleri ve kahkaha dolu komedisiyle fragman izleyenleri etkisi altına aldı.

Eren Medya, TN Yapım veILS Vision ortak yapımı olan, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği, senaryosunu Murat Özsoy ve Büşra Karahan’ın kaleme aldığı, Enes Batur’un başrolleri Ömer Başdoğan, Altan Erkekli ve Damla Arslanp’le paylaştığı, aksiyon komedi türündeki “Gerçek Kahraman” 31 Mayıs’ta vizyona giriyor.

İşte Enes Batur - Gerçek Kahraman filminin fragmanı!

REKOR KIRDI!

“Gerçek Kahraman” ın resmi youtube sayfasında yayınlanan fragmanı 3 saatte 1.5 Milyon kişi tarafından izlenerek yine rekor sayıya ulaştı. Büyük beğeni toplayan fragramının yayınıyla film için heyrcan doruğa tırmandı.

GERÇEK KAHRAMAN’IN FRAGMANI NEFES KESTİ!

Enes Batur ve Ömer’in büyük bir skandala dönüşen haksızlığa karşı verdiği aksiyon ve komedi yüklü maceradan ilk ipuçları yayınlanan fragmanla seyirciyle buluştu. Astronot olan Enes Batur’un uzaydan atladığı nefes kesen sahneyle açılan fragmanda kılıktan kılığa giren Batur’un performansı beğeni topladı. Enes Batur, adının da kirletilmeye çalıştığı bir haksızlığa karşı çocukları korumak için arkadaşlarıyla atıldığı büyük macerayı konu alan film büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyor.

Filmin kısaca konusu ise şöyle ; Enes Batur ve arkadaşları yaşanan büyük bir haksızlığı ortadan kaldırmak için aksiyonu oldukça yüksek bir maceraya girer.

Enes Batur Gerçek Kahraman fragman izle! ile ilgili etiketler Enes Batur