En iyi Baldur's Gate 3 modları!

Tek başınıza oynamak için karakterinizi güçlendirin veya oyun zor ve size uygun değilse, belki de partinizi sekiz karakter sınırına çıkararak genişletebilirsiniz. Sizlere öneri olarak sunacağımız bu Baldur's Gate 3 modları birçok şeyi mümkün kılar ve oynanış deneyimini daha da arttırır. İşte en iyi Baldur's Gate 3 modları...

Baldur's Gate 3 erken erişim sürecinden geçtiği için ve Divinity: Original Sin 2 mod yapımcılarının mevcut araçları ve bilgisi sayesinde, Baldur's Gate 3 zaten oldukça geniş bir modlama seçeneğine sahip. Oyun içinde oynanış ayarları, yeni görsel seçenekler ve oyunun tüm silah ve zırhlarıyla dolu sandıklar bir çok şey bulabilirsiniz.

Aşağıdaki listede, şu ana kadar en çok sevilen ve tercih edilen Baldur's Gate 3 modları bulunmaktadır. İşte en iyi Baldur's Gate 3 modları...

En iyi Baldur's Gate 3 modları!

EN İYİ BALDUR'S GATE 3 MODLARI!

Baldur's Gate 3 Mod Manager: Modları düzenlemek ve yüklemek için kullanılır. 

LSLib Converter Tool: Baldur's Gate 3 oyun dosyalarıyla oynamak isteyenler için. Baldur's Gate 3 .pak dosyalarını çıkarır ve .lsf dosyalarını metin düzenleyebilir .lsx dosyalara ve geri dönüştürebilir. Ayrıca 3D modellerini de dönüştürebilir (ancak bunun için granny2.dll dosyasına ihtiyacınız var, bu dosya dönüştürücünün eski sürümlerinde bulunabilir).

Full Release Mod Fixer: Bazı modlar için gereklidir. .pak dosyasını modlar klasörüne sürükleyerek kolayca yüklenebilir. (Aşağıdaki mod kurulum talimatlarına bakınız.)

Improved UI: Karakter görünüşlerini düzenlemenizi sağlar, modları kullanırken uyarı mesajlarını kaldırır ve diğer bazı arayüz ayarlamalarını yapar, diğer modların da bu modlara bağlı olduğu bazı değişiklikler içerir.

Lone Wolf: Oyunu partisiz bir maceracı olarak oynamayı daha kolay hale getirir. Tecrübe puanlarını daha hızlı kazanmanızı ve seviye sınırını 20'ye çıkarmanızı sağlar (her bir sınıfın seviye sınırı 12'dir, bu nedenle çoklu sınıflandırma yapmanız gerekmektedir).

Party Size Begone: Yalnız Kurt modunun tam tersi. Bu mod, tek oyunculu modda dört karakter sınırlamasını sekiz karaktere yükseltir.

Multiclass Unlocker: Zorluk seviyesine göre çoklu sınıflandırma yapmanıza olanak tanır.

Hide as a Bonus Action: Gizlenmeyi erken erişimdeki eski haline geri döndürür. (Tam sürümde gizlenme, bunu sağlayan bir yeteneğiniz varsa bonus bir eylem olarak gerçekleşir.)

Bags Bags Bags and Additional Autosort Containers: Envanterinizin kapasitesini artırır ve eşyaları kolayca düzenlemeyi sağlar.

NPCs Don't Run From Summons and Druid Forms: Druid formundaki ayı ve çağırılan minyonlardan kaçan NPC'ler artık daha fazla kaçmayacak!

Dice Set Expansion: Baldur's Gate 3'te zarlarınızı özelleştirebilirsiniz (zar atarken ekranın sol altında küçük bir düğme var), ancak seçenekler oldukça sınırlıdır. Bu mod daha fazla renk seçeneği ekler.

Simply Tats: Birçok dövme seçeneği ekler.

No More Dirt and Blood: Partinizi temizlemek için kirleri ovalamaktan bıktınız mı?

All Items mod:Tüm eşyaları mı istiyorsunuz? Bu mod, oyunun tüm silah ve zırhlarını içeren bir varile erişebilirsiniz.

En iyi Baldur's Gate 3 modları! - Resim : 2

Fast XP: İki versiyonu vardır, biri seviye 5'e ulaşıncaya kadar size iki kat daha fazla XP verirken, diğeri oyunun tamamında size iki kat daha fazla XP verir.

Carry Weight Increased: Taşıma kapasitenizi 1.5X, 2X, 3X, 5X veya 10X artırır. Ayrıca 9000X bir versiyonu var...

I Believe I Can Fly: Tüm partinizdeki karakterlere bir eylem olarak "uç" ekler.

Ring of Favor: Siz giydiğinizde size her zaman saldırılarda avantaj sağlayan fiziksel bir halka ekler.

Invisibility Extended Duration: Görünmezliği 10 tur yerine en fazla 100 tura kadar uzatır.

Mharius' "Unleashed" mods: Irklara ve sınıflara ek beceri, yetenek, pasif yetenekler ve daha fazlası kazandırır.

BALDUR'S GATE MODLARI NASIL YÜKLENİR?

Baldur's Gate 3 modları yüklemek için üç temel yöntem bulunmaktadır. Hangisinin önerildiğini veya gerektiğini öğrenmek için her modun kurulum talimatlarına başvurun.

-Baldur's Gate 3 Mod Yöneticisi Kullanarak

-.pak Dosyasını Baldur's Gate 3 Modları Klasörüne Manuel Ekleme

-Düz Dosyaları Baldur's Gate 3 Veri Klasörüne Manuel Olarak Ekleyerek

İlk iki yöntem benzerdir. Gayri resmi Baldur's Gate 3 Mod Yöneticisi, modları içe aktarmanıza (modları Baldur's Gate 3 mod klasörünüze .pak dosyalarınızı çıkarır) izin verir, yüklemek istediğiniz sırayı seçmenizi ve ardından Baldur's Gate 3'e bunları yüklemesi için bir modsettings.lsx dosyası oluşturur. (Mod Manager'ın dosya menüsünde "Export Order to Game" seçeneğine tıkladığınızdan emin olun; aksi takdirde yüklenen modlarınız yüklenmeyebilir.)

Bazı modlar Mod Yöneticisi aracılığıyla yükleme gerektirmez veya bu araçla çalışmazlar ve bunun yerine .pak dosyasını manuel olarak mod klasörüne kopyalayarak yüklenebilirler, modsettings.lsx güncellemesi gerekmeyebilir.

Baldur's Gate 3 modlarının klasörünü şurada bulabilirsiniz:

C:\Users[kullanıcıadı]\AppData\Local\Larian Studios\Baldur's Gate 3\Mods

Son olarak, bir mod "düz dosyalar" olarak dağıtılıyorsa, bu, Baldur's Gate 3'ün bunu bir mod olarak tanımasını sağlamak üzere ayarlanmadığı anlamına gelir. .pak dosyası yerine bir veya daha fazla dizini içeren dosyaları alırsınız, bu dizinler .lsf ve .gr2 gibi uzantılara sahip çeşitli dosyalar içerir. Düz dosyaları yüklemek için, bunları Baldur's Gate 3 yükleme dizininin "Data" klasörüne kopyalayın ve modun geldiği dizin yapısını koruyun (örneğin Baldurs Gate 3\Data\Public\Gustav\Content[PAK]_CharacterVisuals_merged.lsf). Düz dosyalar, Baldur's Gate 3'ün .pak dosyalarından normalde yüklediği dosyaların yerine yüklenecektir.

Eğer Baldur's Gate 3'ü Steam aracılığıyla sahipseniz, yükleme dizinini Steam'de oyunun özelliklerini açarak ve "Yüklenmiş Dosyalar > Göz At" seçeneğini seçerek bulabilirsiniz.

En iyi Baldur's Gate 3 modları! ile ilgili etiketler Baldur's Gate 3
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.