'En fazla bir hafta ayrı kalabiliyoruz' diyen Gökhan Çıra boşandığı eşi Selin Ciğerci ile barıştı mı?

Show TV'de yayınlanan '1 Başka Güzel' programında jüri koltuğuna oturan Selin Ciğerci, dün akşam 550 kişinin davetli olduğu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğününe katıldı. 37 yaşındaki iş kadını ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz haftalarda 2 yıllık evliliğini bitirdiği ve tek celsede boşandığı futbolcu eski eşi Gökhan Çıra ile barıştıkları iddiasına yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen müzisyen oğlu İdo Tatlıses dün hayatını uzun zamandır aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile birleştirdi. Ünlü isimlerin boy gösterdiği düğünde Selin Ciğerci'de davetliler arasındaydı.

'En fazla bir hafta ayrı kalabiliyoruz' diyen Gökhan Çıra boşandığı eşi Selin Ciğerci ile barıştı mı?

Özel hayatı hakkında konuşan ünlü fenomen, "Gökhan ile işlerimiz gereği konuşuyoruz ama barışma yok. Boşandıktan sonra onun hayatına uzaktan bakınca doğru kararı verdiğimizi düşündüm" açıklamasında bulundu.

Muhabirler, Selin Ciğerci’ye eski eşi Gökhan Çıra’nın “İlk kez bu kadar uzun ayrıldık. En fazla 1 hafta ayrı kalabiliyorduk” sözlerini hatırlattı. Ciğerci, bunun üzerine “Daha uzunlarına alışsın o zaman” diyerek eski eşine esprili bir göndermede bulundu.

"MANTIK VE PARA GERİ PLANDA"

Evlilikte maddiyata önem vermediğini söyleyen Ciğerci, "Benim için mantık ve para geri planda. İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim" dedi.

'En fazla bir hafta ayrı kalabiliyoruz' diyen Gökhan Çıra boşandığı eşi Selin Ciğerci ile barıştı mı?

Sözlerini sürdüren Ciğerci, "Boşandıktan sonra kimse bana mesaj atmadı. Acaba beni beğenmiyorlar mı?" deyip kahkaha attı.

Barışmaya sıcak bakmayan Selin Ciğerci, kesin konuşmadı ama “Hayatta hiçbir şey için asla demiyorum” dedi. Ciğerci boynuz şakasının hatırlatılmasına da "Allah korusun öyle bir şey yok şaka onlar" dedi.

 

'En fazla bir hafta ayrı kalabiliyoruz' diyen Gökhan Çıra boşandığı eşi Selin Ciğerci ile barıştı mı? ile ilgili etiketler Selin Ciğerci İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli Düğün gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.