Emrah Serbes'e şok suçlama! Alkollü müydü?

Emrah Serbes'in sosyal medyada yaptığı itiraf "Ünlü yazar Emrah Serbes kaza esnasında alkollü müydü? Kazayı bu nedenle mi ilk anda üstlenmedi?" sorusunu akıllara getirdi. Bu şüpheyle ilgili Emrah Serbes'e şok bir suçlama geldi. Serbes'in kaza anında alkollü olduğu öne sürüldü... Emrah Serbes neden tutuklandı?

Emrah Serbes bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 22 Eylül'de İzmir-Aydın karayolunda yaşanan kazada direksiyon koltuğunda kendisinin olduğunu itiraf etti. Suçu yanında bulunan arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini söyleyen Emrah Serbes'e sosyal medyada bir takipçisinden şok bir suçlama geldi.

İşte o mesaj:

"Alkollü olduğun için suçu Kenan'ın üstlendiğini de yaz. O üstlenedimin nedeni alkkolü olmandan başka bir şey değil.

Kurmuşssun tezgahı müebbet yemek yerine teslim olduğum için iyi halden 5 10 yılla yırtmaya çalışıyon.

Eğer gerçekse hakketen mide bulandırıcı. Sarhoşken araba kullanıp insan öldürmüşsün. daha az ceza almak için çırpınırken bile prim derdindesin. Seni insanlara öve öve bitiremediğim günlere lanet olsun.

Kenan'ı tanıdığım ettiğim. olayla alakalı bir tanıklığım da asla yok sadece tahmin yürütüyorum. Benim çok yüksek oran verdiğim bir ihtimal sadece kendimce. Kimseyi itham etmek istemem, karalamaya da çalışmıyorum. Sadece tahmin. Yanlış anlaşılmasın."

111111

NE OLMUŞTU?

22 Eylül'de Kenan Doğru'nun kullandığı 34 NT 5005 plakalı otomobil, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı Kavşağı yakınlarında, Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV 9335 plakalı otomobille çarpışmıştı.

Kazada, sürücü Özçelik ile kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybetti, anne Nilgün Özçelik ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanes'ine kaldırılan anne Özçelik, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edildi. Özçelik'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Diğer otomobil sürücüsü Doğru gözaltına alındı.

EMRAH SERBES ÜSTLENDİ

Bir hafta sonra kazayla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes, 22 Eylül'de İzmir'de gerçekleşen ve baba-kızın hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı.

İtirafı sonrası savcılığa teslim olan Serbes'in, 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanabileceği bildirildi.

Emrah Serbes'e şok suçlama! Alkollü müydü? ile ilgili etiketler Emrah Serbes Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.