Emrah Serbes neden teslim oldu?

Emrah Serbes Twitter'dan yayınladığı mesajla emniyete teslim olmaya gittiğini açıkladı. Peki Emrah Serbes neden teslim oldu? Emrah Serbes'in suçu ne? Emrah Serbes kimdir? Emrah Serbes'in eserleri nelerdir? Emrah Serbes hakkındaki gelişmeler haberimizde... 

Behzat Ç. dizisinin ve sinema filmlerinin senaristi olan Emrah Serbes, resmi Twitter hesabından teslim olduğunu açıklad. Peki Emrah Serbes kimdir? Emrah Serbes neden teslim oldu? 1981 doğumlu yazar ve senarist olan Emrah Serbes hakkındaki gelişmeler haberimizde...

2491f08658b844572a14428b062d306b

EMRAH SERBES NEDEN TESLİM OLDU?

Behzat Ç. dizisinin ve sinema filmlerinin senaristi olan Emrah Serbes, resmi Twitter hesabından 22 Eylül'de 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında, kazadan sorumlu olduğunu üstlendiğini ve teslim olduğunu açıklayan bir metin yayınladı. Peki Emrah Serbes kimdir?

emrah-serbes-ten-iki-yil-aradan-sonra-yeni-kitap-187589-5

EMRAH SERBES KİMDİR?

Emrah Serbes, 27 Ocak 1981 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü'nden mezun olarak tamamlayan Serbes, bazı gazetelerde ve dergilerde yazarlık ve söyleşiler yaptı. Yazarın ilk öykü kitabı olan "Erken Kaybedenler", 2009'un Haziran ayında satışa sunuldu.

Bir dönem TV'de yayınlanan polisiye dizisi Behzat Ç.'nin bazı bölümlerinde yazarlık yapan Emrah Serbes, aynı zamanda "Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm" adlı sinema filminin de senaristliğini üstlendi.

Adının daha fazla duyulmasına vesile olan Behzat Ç senaristliği, onun farklı çevrelerce tanınmasını sağladı ve popüler bir yazar oldu. Son olarak iletişim yayınlarından Deliduman adlı kitabı yayımlanmıştır.

Bir süre boyunca da OT dergisi için kısa hikayeler yazan Emrah Serbes, günümüzde aylık olarak çıkarılan ve yayımlanan KAFA dergisi için hikayelerini yayımlamaktadır.

Emrah Serbes'in eserleri

Her Temas İz Bırakır - 2006
Son Hafriyat - 2008
Erken Kaybedenler - 2009
Hikayem Paramparça - 2012
Deliduman - 2014

ocak-2017JmTLc0OCUkGn0IN8A5NXIA

BEHZAT Ç'NİN KONUSU

Emrah Serbes’in tanımına göre Behzat Ç.; hayata karşı işlenen suçlar uzmanı ya da lambır lumbur bir başkomiserdir. Zaten dizinin konusunun da tamamen bu tanımın etrafına kurulu olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kitaba ek olarak Behzat’ın karakteristik özellikleri Cinayet Büro elemanlarına eşit şekilde paylaştırılmıştır. Misal Akbaba; telsiz dinleme konusundaki yeteneği ile bilinir. Cesetlerle arası da fazlasıyla iyidir. Kaldı ki lakabı, cesetleri koklayarak bulduğu için Akbaba olmuştur. Nefes alan her canlıyı bulabilme kabiliyetinden ötürü Hayalet ise büronun gizemli çalışanıdır. Ve ekibin en genç, en lambır lumbur olanı da sevilen karakter Harun’dur.

Dizi; bu dört ana karakterin her bölüm çözmekle yükümlü olduğu cinayetler üzerine kurulmuştur. Ama Behzat Ç.’yi muadillerinden ayıran asıl husus; karakterlerin duygusal derinliklerinin Behzat Ç.’ye has bir şekilde yansıtılmasıdır. Nitekim dizi boyunca Behzat Ç.’nin kızı ile yaşadıklarına şahitlik edebilir; Akbaba’nın gizemli geçmişine ortak olabilirsiniz. Keza hikayenin başından sonuna dek süregelen Behzat Ç.-Ercüment Çözer rekabeti de diziyi bu denli başarılı kılan önemli hususlardandır.

HARUN'UN SORGU MACERALARI

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adıyla ekranlara gelen diziyi farklı kılan bir diğer husus ise izleyicisine her sezon sunduğu özgün hikayeleridir. Behzat Ç.’nin kızının ölümü sonrası yaşadığı bunalım ilk sezonu, kesik parmak cinayetleri ikinci sezonu, Savcı Esra cinayeti ile Muzo ve Barbaros’un maceraları ise üçüncü sezonun temelini oluşturmaktadır. Bu durum da Behzat Ç.’yi monotonluktan çıkarmış ve dizi hiçbir zaman izleyiciyi sıkmamıştır.

Emrah Serbes neden teslim oldu? ile ilgili etiketler Behzat Ç. Emrah Serbes emrah serbest kimdir emrah serbes neden teslim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.