Koronavirüs basketbolu da rahat bırakmıyor

Basketbolda koronavirüs vakaları çıkmaya devam ediyor. ING Basketbol Süper Lig'i ekiplerinden Empera Halı Gaziantep Basketbol'da 5'i oyuncu 11 kişide; Frutti Extra Bursaspor'da ise 1 oyuncu ve 1 idari kadro çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

ING Basketbol Süper Lig'i ekiplerinde Empera Halı Gaziantep Basketbol ekibinde 5'i oyuncu 11 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Yarın 15.15'te Lokman Hekim Fethiye'yi konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılar'dan yapılan açıklamada; "Testler sonuçlanmış ve 5 sporcumuzla teknik ve idari kadromuzdan 6 kişinin testleri pozitif çıkmıştır. Bulguya rastlanan sporcu ve personelimizin takip, izolasyon ve tedavi sürecine derhal başlanmıştır. Bu kapsamda yarın oynayacağımız Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçımız ileri bir tarihe ertelenmiş olup, ligdeki maç takvimimizle ilgili Türkiye Basketbol Federasyonunun kararı beklenmektedir" denildi.

BURSA'DA DA VAKA ÇIKTI

Frutti Extra Bursaspor'da ise 1 oyuncu ve 1 idari kadro çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz tarafından 13 Kasım Cuma günü yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve 1 oyuncu ile 1 idari kadro çalışanımızın sonuçlarının pozitif olduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Herhangi bir semptom ve belirti göstermeyen oyuncu ve idari kadro üyemizin izolasyon ve tedavi sürecine başlanmış bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Koronavirüs basketbolu da rahat bırakmıyor ile ilgili etiketler Basketbol Empera Halı Gaziantep Frutti Extra Bursaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.