Emine Ün'ün eski eşi kız kardeşiyle görüntülendi! "Yanlış anlamayın!"

Ünlü oyuncu Emine Ün ve iş insanı Tolga Karataş, geçtiğimiz nisan ayında 9 yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde bir kadın ile görüntülenen Karataş, muhabirlere "Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım'ın kız kardeşidir" ifadelerini kullandı.

Rol aldığı "Canısı" dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Emine Ün, 9 yıllık eşi Tolga Karataş ile geçtiğimiz nisan ayında boşanmıştı.

"EMİNE HANIM'IN KIZ KARDEŞİDİR"

Ün, uzun süredir ortalarda görünmezken, boşandığı eşi Karataş önceki gün Akmerkez'de bir kadınla görüntülendi. İş insanı, "Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım'ın kız kardeşidir" dedi.

Emine Ün'ün eski eşi kız kardeşiyle görüntülendi! "Yanlış anlamayın!"

FİKİR AYRILIĞINDAN DOLAYI BOŞANDIK"

Emine Ün'le boşanması hakkında da konuşan Tolga Karataş, şunları söyledi: "Aramızdaki fikir ayrılığından dolayı yollarımızı ayırdık, ileride ne olur bilmiyorum."

Emine Ün'ün eski eşi kız kardeşiyle görüntülendi! "Yanlış anlamayın!" ile ilgili etiketler boşanma emine ün Tolga Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.