Emekli promosyonlarında rekor artış yaşanıyor: Promosyon artışını duyan emekliler, o bankalara koşuyor! Promosyon miktarı…

EYT ile pek çok banka emeklilere özel promosyon ve kredi kampanyaları düzenliyor. Bankalar, kampanyalarını güncelleyerek maaşını taşıyan emeklilere yüksek tutarlar vadediyor. İşte bankaların promosyon tutarları…

EYT Yasası ile başvurularını tamamlayan emekliler banka seçimi yapıyor. Bankalar ise emekliler tarafından seçilebilmek için bazı kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyalar kapsamında yüksek promosyonlar veriliyor. Aynı zamanda avantajlı kredi seçenekleri ve taksitli nakit avans da veriliyor.

Pek çok banka 10 bin TL’ye varan promosyonlar veriyor. Bu promosyonlardan yararlanmak isteyen emeklilerin en az üç yıl bankasını değiştirmemesi gerekiyor. Aksi takdirde banka promosyonu geri isteyebiliyor. Kredilerden yararlanmak isteyen emeklilerin ise gelir durumu, kredi notu gibi bilgilerine bakılıyor. Bu sayede ne kadar kredi verileceği belirleniyor.

GARANTİ BBVA 8500 TL PROMOSYON VERİYOR

Emekli promosyonlarında rekor artış yaşanıyor: Promosyon artışını duyan emekliler, o bankalara koşuyor! Promosyon miktarı…

Promosyon tutarlarını açıklayan bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Banka toplam promosyon tutarını 8500 TL olarak açıkladı. Bu promosyon tutarından yararlanmak isteyen emeklilerin en az 3 yıl bankada kalması gerekiyor.

Türkiye İş Bankası da yüksek promosyon verenler arasında yer alıyor. Banka, toplam 7500 TL promosyon vereceğini açıkladı. Türkiye İş Bankasına maaşını taşıyanlar, 3 yıl kalma sözü vererek promosyon alabiliyor. Promosyon tutarları, emeklilerin maaş miktarına göre değişiyor.

Garanti BBVA, emekliler için avantajlı kredi kampanyaları da düzenliyor. Aynı şekilde Türkiye İş Bankasının da avantajlı kampanyaları bulunuyor.

ING BANK ÖDEMELERİ 20 BİN TL’Yİ BULUYOR

Yüksek promosyon veren bankalardan biri ING Bank oluyor. Banka 10 bin TL’yi bulan promosyon veriyor. Banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 1500 TL ek promosyon veriyor. Bu sayede toplam promosyon tutarı 10 bin TL oluyor.

ING Bank kredi kartı başvurusu yapanlar, 10 bin TL taksitli nakit avans kullanabiliyor. Bu nakit avans için faiz alınmıyor. Bu sayede maaşını ING Bank’ taşıyanların eline geçen tutar 20 bin TL’ye ulaşıyor. Emekliler, bankaların sunduğu fırsatları inceleyerek seçim yapabiliyor. Bu sayede maaş alma sürecinde ek ödemelerden faydalanarak ihtiyaçları karşılamak kolaylaşıyor.

Emekli promosyonlarında rekor artış yaşanıyor: Promosyon artışını duyan emekliler, o bankalara koşuyor! Promosyon miktarı… ile ilgili etiketler Garanti BBVA emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.