KOTON kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Koton Mağazacılık Tekstil SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'KOTON halka arz' veya 'Koton halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor Peki, Koton kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, KOTON halka arz detayları haberimizde...

Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından biri olan Koton Mağazacılık Tekstil, halka arz sürecinde önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan halka arz, şirketin büyüme stratejilerini desteklemek ve sermaye piyasalarında yer alarak genişlemek için önemli bir adım olarak görülüyor. Peki, Koton kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte detaylar..

KOTON kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?
Caption

 

KOTON HALKA ARZ

1988 yılında İstanbul'un Kuzguncuk semtinde ilk mağazasını açan Koton, o zamandan beri kaliteli ve trendleri takip eden giyim ürünleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 433 mağazasıyla yurt içinde güçlü bir varlığa sahip olan şirket, aynı zamanda 192 mağazayla yurtdışında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Balkanlar, Rusya, Ortadoğu ve Avrupa'nın çeşitli bölgelerindeki mağazalarıyla adını duyuran Koton, toplamda 1000'den fazla toptan ve perakende satış noktasında hizmet vermektedir.

KOTON HİSSE FİYATI NE KADAR?

Koton Mağazacılık Tekstil'in halka arz fiyatı 30,50 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat, şirketin değerlemesi ve piyasa koşulları dikkate alınarak belirlenmiştir.

KOTON HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arzın tam tarihi, onaylı izahname yayınlandıktan sonra netleşecektir. Ancak, SPK onayının alınmış olması, sürecin hızla ilerlediğini göstermektedir.

KOTON HİSSE KODU NE?

Koton Mağazacılık Tekstil'in borsa kodu "KOTON" olarak belirlenmiştir. Bu kod, şirketin hisselerinin Borsa İstanbul'da işlem göreceği sembolü ifade etmektedir.

KOTON HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

Şirketin halka arzının büyüklüğü 4,1 milyar TL olarak açıklanmıştır. Bu miktar, halka arz edilecek hisse senedi sayısı ve fiyatı dikkate alınarak belirlenmiştir.

KOTON KAÇ LOT VERİR?

Koton Mağazacılık Tekstil'in halka arzında dağıtılacak toplam lot sayısı 136 milyon 600 bin adettir. Bu dağıtım, halka açıklık oranı olan %45'e göre gerçekleştirilecektir. Bu durumda, halka arzda her bir lotun miktarı, toplam lot sayısının %45'ine denk gelecek şekilde belirlenecektir.

KOTON KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığı, onaylı izahname yayınlandıktan sonra netlik kazanacaktır. Ancak, şirketin etkin bir şekilde sermaye piyasalarına katılacağı öngörülmektedir.

KOTON HALKA ARZ DAĞITIMI NASIL OLACAK, EŞİT Mİ?

Halka arz, taslak izahnameye göre bireysele eşit dağıtım şeklinde gerçekleşecektir. Bu da her yatırımcının eşit fırsatlara sahip olacağı anlamına gelmektedir.

KOTON kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.