Elon Musk Kafes dövüşüne hazırlanıyor! Twitter kan ağlıyorken Zuckerberg'e gönderme yaptı...

Twitter'ı satın aldıktan sonra Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'in en büyük rakibi haline gelen Elon Musk, geçtiğimiz günlerde bir kafes dövüşü teklifi yapmış ve Zuckerbeg bu teklifi kabul etmişti. Elon Musk, Twitter'ın sorunlarla boğuştuğu ve kullanıcıların isyan ettiği sırada bu kafes dövüşüne hazırlanıyor.

Elon Musk ile Mark Zuckerberg düellosu sadece sosyal medyada kalmıyor ve artık gerçek bir kafes dövüşüne taşınıyor.

Geçtiğimiz günlerde Musk bir teklifte bulunmuş ve Zuckerberg de bu kafes dövüşü teklifini kabul etmişti. Elon Musk, Zuckerberg'e gözdağı vererek antrenmanlara başladı.

UFC DÖVÜŞÇÜSÜ İLE ÇALIŞIYOR

Kanadalı güreşçi ve UFC dövüşçüsü Georges St-Pierre ile birlikte dövüşe hazırlanan Elon Musk, Zuckerberg'e adeta gözdağı verdi.

UFC dövüşçüsü Georges St-Pierre'in Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta "Takdir ettiğim 3 adamla harika bir antrenman gerçekleştirdik. Fotoğraftaki toplam IQ seviyesi 1000. (Ben dahil değilim)" notunu bıraktı.

Elon Musk Kafes dövüşüne hazırlanıyor! Twitter kan ağlıyorken Zuckerberg'e gönderme yaptı...

Musk ise antrenmanla ilgili "Çok eğlenceliydi! Sonuçlardan çıkarılan derslere göre daha fazla çalışmaya ihtiyacım olduğu açık." şeklinde bir esprili bir yanıt verdi.

 

 

 

Elon Musk Kafes dövüşüne hazırlanıyor! Twitter kan ağlıyorken Zuckerberg'e gönderme yaptı... ile ilgili etiketler Elon Musk Twitter Mark Zuckerberg
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.