Mark Zuckerberg, Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti: "Konum at Elon"

Twitter'ın sahibi Elon Musk ve Meta'nın (eski adıyla Facebook) sahibi Mark Zuckerberg, son dönemlerin en eğlenceli tartışmalarından birine sahne oldu. Zuckerberg, Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifine 'konum at' diyerek kabul etti. İşte o eğlenceli tartışma...

Teknoloji dünyasının en zenginlerinden ve tanınan isimlerinden olan Mark Zuckerberg ile Elon Musk arasında eğlenceli bir tartışam yaşandı. İkili bir 'kafes dövüşü' meselesiyle gündemde...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Mark Zuckerberg, Twitter'ın Tesla'nın ve SpaceX'in sahibi Elon Musk ile ilginç bir diyaloğa girdi.

MUSK: KAFES DÖVÜŞÜNE HAZIRIM

Meta'nın uzun süredir Twitter'a rakip olacak bir sosyal medya platformu üzerinde çalıştığı biliniyor. Son dönemde sızdırılan görseller, yeni platformun içerik açısından adeta bir 'Twitter kopyası' gibi göründüğünü gözler önüne serdi. Ayrıca platform tasarım olarak da Instagram'ın resimsiz hali gibi gözükecek.

Elon Musk bu konuyla ilgili yeni haberdar oldu ve Meta'nın yeni projesiyle ilgili bir paylaşımın altına yorum yaparak "Kafes dövüşüne hazırımm eğer o da hazırsa" ifadesini kullandı.

Bunu gören Mark Zuckerberg de Instagram'dan yaptığı paylaşımda Elon Musk'a cevap verdi.

ZUCKERBERG: KONUM AT ELON!

Zuckerberg, yaptığı paylaşımda 'Konum at' diyerek Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti. Elon Musk ise cevap verdi ve Vegas Octagon olarak yer belirtti.

Mark Zuckerberg, Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti: "Konum at Elon"

Milyarder iş insanı, bunun üzerine ikinci paylaşım yaparak şöyle dedi: Rakibimin üzerine uzanıp hiçbir şey yapmadığım, "Mors" adını verdiğim harika bir hamlem var.

KİM KAZANIR?

Kafes dövüşüne gelirsek Zuckerberg'in çok büyük bir avantajı olduğu kesin çünkü kendisi profesyonel olarak Jiu Jitsu yapıyor ve daha genç.

Elon Musk ise dünyanın en zengin adamı ve gerçek dünyanın Tony Stark'ı olarak tanınıyor.

Mark Zuckerberg, Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti: "Konum at Elon" - Resim : 2

Sizce kim kazanır?

Mark Zuckerberg, Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti: "Konum at Elon" ile ilgili etiketler Elon Musk Mark Zuckerberg Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.