Elon Musk üzgün: Instagram'ın Twitter rakibi Threads sonunda çıkıyor!

Meta yani eski adıyla Facebook'un Twitter'a rakip olarak uzun süredir hazırladığı Threads uygulaması 6 Temmuz'da kullanıcılarla buluşuyor. Peki Instagram'ın Twitter rakibi uygulaması Threads'in özellikleri neler? Nasıl indirilir? Threads, an Instagram app nedir? İşte detaylar...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasıyla insanlar resmen platformdan soğudu ve yeni bir sosyal medya arayışına girdi. Tabii ki Meta'nın CEO'su Zuckerberg de bunu bir fırsat bilerek kendi Twitter benzeri platformu üzerinde çalışmaya başlamıştı.

Facebook'un yani yeni adıyla Meta'nın Instagram entegreli yeni Twitter benzeri platformu Threads'ın çıkış tarihi belli oldu.

THREADS NEDİR? META'NIN TWİTTER BENZERİ UYGULAMASI THREADS NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Meta'nın Twitter'a rakip olarak hazırladığı Theards veya tam adıyla Threads, an Instagram app 6 Temmuz'da çıkış yapacak. Uygulamanın Google Play Store ve App Store sayfaları açılmış durumda.

Instagram'a benzer bir tasarıma sahip olan Threads, uygulamaya bağlı olarak çalışacak ve Instagram kullanıcı adınızı Threads platformunda da kullanabileceksiniz. Aynı zamanda Instagramdaki takipçilerinize ve sohbetlere de erişim aktif olacak. Uygulamanın logosu da Instagram kullanıcı isimlerinin önünde kullanılan '@' simgesinden geliyor.

Elon Musk üzgün: Instagram'ın Twitter rakibi Threads sonunda çıkıyor!

THREADS, AN INSTAGRAM APP ÖZELLİKLERİ NELER?

Meta uygulamayı şu şekilde tanımlamış:

“Threads, toplulukların bir araya gelip bugün önem verdiğiniz ve yarın trend olacak konuları konuştuğu yerdir. İlgilendiğiniz şey ne ise, onu üreten insanları ve seven diğer insanları takip edip bağlantı kurabilirsiniz ya da kendiniz bir üretici olup, fikirlerinizi, görüşlerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşabilirsiniz.”

Facebook ve Instagram uygulamalarının birleştirilmiş bir hali gibi görünen uygulama Twitter'daki gibi toplulukların belli konular hakkında herkese açık sohbetler gerçekleştirmesini amaçlıyor. Fakat Twitter'daki sesli sohbet odaları Threads'da var mı bilmiyoruz.

THREADS NASIL İNDİRİLİR?

Instagram'ın Twitter benzeri uygulaması Threads çıkış yaptığında aşağıdaki linklerden indirilebilir olacak:

Threads, an Instagram app APP STORE SAYFASI
Threads, an Instagram app GOOGLE PLAY STORE SAYFASI

Elon Musk üzgün: Instagram'ın Twitter rakibi Threads sonunda çıkıyor! ile ilgili etiketler Threads Facebook Meta Twitter Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.