Cesur kadın İsrail baskısını umursamadı o da protestolara katıldı: Büyük ihtimal bunu yaptığım için kovulacağım!

Indiana Üniversitesi Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn, gözaltına alınan öğrencilerin ardından ağlayarak Filistin destekçilerinin arasına katıldı. “Burada olduğum için işimi kaybedebilirim. Ama oturup izleyemezdim.'' ifadelerini kullanan Dunn, çevresini saran Filistin direnişçileri tarafından coşkuyla karşılandı. Dunn, konuşması esnasında gözyaşlarına boğuldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Columbia Üniversitesinde geçen hafta başlayan ve dünya genelinde birçok üniversiteye yayılan Gazze'ye destek gösterileri, polis müdahaleleri, gözaltı ve uzaklaştırma tehditlerine rağmen devam ediyor.

Columbia Üniversitesinde öğrencilerin Gazze'deki soykırımı destekleyen şirketlere sağladığı mali yatırımlara tepki göstermek için kampüsün bahçesinde başlattıkları oturma eylemi, dünyanın dört bir yanındaki öğrenciler için ilham oldu.

ABD'den Avustralya'ya, Fransa'dan Mısır'a kadar birçok ülkede binlerce öğrenci, Filistin'le dayanışma amacıyla kendi üniversitelerinde gösteriler başlattı.

Cesur kadın İsrail baskısını umursamadı o da protestolara katıldı: Büyük ihtimal bunu yaptığım için kovulacağım!

“BUGÜN KOVULMA İHTİMALİM OLDUKÇA YÜKSEK”

Indiana Üniversitesi Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn, gözaltıların ardından ağlayarak protestocu öğrencilere katıldı.

Cesur kadın İsrail baskısını umursamadı o da protestolara katıldı: Büyük ihtimal bunu yaptığım için kovulacağım! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze ABD Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Eurovision finalinde İsrailli temsilciye şok! Salondan sesler yükseldi!

İsveç Malmö'de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na İsrail protestoları damga vurmuştu. Eurovision finalinde ise bu protestolar arttı. İsrailli şarkıcı Golan'dan sonra puanlamada İsrail temsilcisinin yayına bağlanmasıyla birlikte seyircilerden yuhalama sesleri yükseldi.