Elif Karlı kimdir, nereli, kaç yaşında, kocasına ne oldu?

Elif Karlı, 2000'li yılların başında müziği ve sahne performansıyla ön plana çıkan bir pop şarkıcısı olarak bilinmektedir. Sanat kariyerine başladığı dönemde dikkat çeken Karlı, 30 yıllık eşi Cengiz Karlı'nın 2023 yılında cezaevinde yaşamını yitirmesiyle gündeme geldi. Peki, Elif Karlı kimdir, nereli, kaç yaşında, kocasına ne oldu? İşte, Elif Karlı hakkında merak edilenler...

Sanat kariyerine başladığı zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Karlı, 2023 yılında 30 yıllık eşi Cengiz Karlı'nın cezaevinde hayatını kaybetmesiyle gündeme geldi. Peki, Elif Karlı kimdir, nereli, kaç yaşında, kocasına ne oldu? İşte, Elif Karlı'nın hayatına dair merak edilenler...

Elif Karlı kimdir, nereli, kaç yaşında, kocasına ne oldu?

ELİF KARLI KİMDİR?

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Elif Karlı, bir pop şarkıcısıdır. Ancak, sanat kariyerinin yanı sıra özel hayatında yaşadığı derin bir acıyla gündeme gelmiştir. 1974 yılında İstanbul'da doğan Elif Karlı, aslen Trabzon Sürmeneli'dir ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Musikisi Bölümü'nde çalgı eğitimi almıştır.

ELİF KARLI'NIN KOCASINA NE OLDU?

30 yıl süren evliliği boyunca eşi Cengiz Karlı ile birlikte bir kız ve bir erkek çocuk sahibi olan Elif Karlı'nın hayatı, eşinin 2023 yılında cezaevinde hayatını kaybetmesiyle altüst olmuştur. Cengiz Karlı, 2022 yılında Sarallar Operasyonu kapsamında tutuklanmış ve "yağma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" ve "cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kalma" suçlarından yargılanmıştır.

Mahkemede bypass ameliyatlı olduğunu, kalp ve böbrek yetersizliği yaşadığını belirten Cengiz Karlı, tutuksuz yargılanma talebinde bulunmuş, ancak talebi reddedilmiştir. 18 Ocak 2023 tarihinde cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Cengiz Karlı'nın ölümü, Elif Karlı için büyük bir yıkım olmuştur.

Elif Karlı, eşinin kaybının ardından sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda duygusal anlar yaşamış ve eşine olan özlemini dile getirmiştir. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olarak müzik kariyerine devam eden Elif Karlı, yaşadığı acıya rağmen sanat hayatında güçlü duruşunu sürdürmektedir.

Elif Karlı kimdir, nereli, kaç yaşında, kocasına ne oldu? ile ilgili etiketler Elif Karlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.