Elden Ring oyuncularını sevindiren haber! Görevleri takip etmek için uygulama geliştirildi

From Software tarafından yapılan oyunlar tarzı dolayısıyla oyuncuları hep zorladı ve ne yapmaları gerektiğini açıkça belirtmedi. En son yapılan ve büyük ilgi gören Elden Ring oyunu için bir geliştirici yardımcı uygulama tasarladı. ''The Shattered Ring'' adlı uygulama ile artık oyun içi görevleri takip edebilir, bölgedeki olanakları görebilir ve oyun hakkında notlar alabilirsiniz.

Bir açık dünya oyunu olan Elden Ring’de oyunculara sunulan çok fazla içerik mevcut ve oyun, günümüzün standart oyunlarındaki gibi oyuncuyu yönlendirmiyor. Bu da oyundaki tüm yapılabilecek şeyleri takip etmeyi neredeyse imkansız hale getirmekte. Geliştirici Dachary Carey de bunu fark etmiş ve bu amaçla bu uygulamayı geliştirmiş.

Elden Ring oyuncularını sevindiren haber! Görevleri takip etmek için uygulama geliştirildi

GamesRadar+’ın paylaştığı habere göre, iOS’ta bulunan bu Elden Ring uygulaması, görevler ve notlar eklemenize, hangi NPC’nin size belirli bir görev verdiğini görmenize ve karakterinizin yapılacaklar listesini tamamlanmış ve tamamlanmamış olarak filtrelemenize olanak tanıyor. Ayrıca oyundaki konumlar da o bölgede bulunan olanaklar ve NPC’ler gibi yararlı ayrıntılarla birlikte uygulamaya eklenebiliyor.

Video Games Chronicle’a açıklamalarda bulunan Carey, “Çekirdekten yetişme bir iOS geliştiricisi değilim. Ama bu oyunu oynamaktan o kadar zevk almak istedim ki, benim gibi bir ton daha sıradan oyuncu için büyük bir erişilebilirlik engeli olduğunu düşündüğüm şeyi çözmek için ilk uygulamamı yazdım.” dedi.

Elden Ring oyuncularını sevindiren haber! Görevleri takip etmek için uygulama geliştirildi ile ilgili etiketler Elden Ring FromSoftware Games Chronicle TheShatteredRing
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.