Elçin Sangu'dan Cüneyt Özdemir'in paylaşımına bomba yanıt! Desteklediği Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sosyal medya hesabından cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili yaptığı paylaşıma sert bir şekilde cevap verdi. Elçin Sangu, verdiği cevapla desteklediği Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Star Tv'nin yeni dizilerinden Çöp Adam'da Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Youtuber Cüneyt Özdemir'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımına tepki göstererek, Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini duyurdu.

"Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar…" paylaşımını yapan Özdemir'e Elçin Sangu şu yanıtı verdi:

Yooo biz de gayet destekliyoruz. Küçümsemeye çalışmak da yeni moda oldu herhalde.Oysa bu tarz söylemlerin ne kadar kritik olduğunu siz daha iyi bilirsiniz…

İşte o paylaşım:

Elçin Sangu'dan Cüneyt Özdemir'in paylaşımına bomba yanıt! Desteklediği Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Elçin Sangu'dan Cüneyt Özdemir'in paylaşımına bomba yanıt! Desteklediği Cumhurbaşkanı adayını açıkladı ile ilgili etiketler Elçin Sangu Cüneyt Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.