Elçin Sangu kabul ettiği dizide oynamaktan vazgeçti..! Yerine gelen isim kim?

Ünlü yıldız, yaz sonu 03 Medya’nın Çağan Irmak’ın yöneteceği, Mahinur Ergun’un ise yazdığı “Gülizar” dizisiyle prensipte anlaşmıştı. Ancak tam bir kadın dizisi olan dizide teklif götürülen jönlerin çoğu rolleri ağırlıklı olmayacağı için yer almak istemedi. Buğra Gülsoy’la da anlaşamayan yapım şirketinin son olarak geçen hafta yakışıklı yıldız Berk Cankat’la imza aşamasına geldiği ortaya çıkmıştı.

Ancak tam da bu sırada Elçin Sangu dizide oynamaktan vazgeçti. Sangu’nun yerine diziye adını veren Gülizar karakteri çok iyi şarkı söylediği için Farah Zeynep Abdullah’a teklif götürüldü.Adı yine Kanal D’nin “Bir Litre Gözyaşı” dizisinde geçen Abdullah’ın, o projede senaryo krizi çıktığı için Gülizar’a sıcak baktığı öğrenildi. Çağan Irmak ile Farah Zeynep Abdullah “Unutursam Fısılda” filminde beraber çalışmıştı.

jdsakjh

Elçin Sangu kabul ettiği dizide oynamaktan vazgeçti..! Yerine gelen isim kim? ile ilgili etiketler elçinsangu çağanırmak farahzeynepabdullah gülizar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.