Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kimlere neden bağırdı?

Seçimlerin olduğu gece, CHP Genel Merkezi’nde oldukça hareketli saatler yaşandığı ortaya çıktı. Gece Mansur Yavaş ile ekrana çıkan Ekrem İmamoğlu’nun, hiç bir veri verilmemesine çok sinirlendikleri öne sürüldü. İmamoğlu ve Yavaş’ın, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in ekibine, ellerinde ki kağıtlar da yeterli veri olmadığı için bağırdıkları iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye 14 Mayıs’ta tarihinin en önemli seçimini yaşadı. Milyonlarca seçmen, 13.Cumhurbaşkanı ve 600 milletvekilini seçmek için oy kullandı.

SEÇİM 2.TURA KALDI CHP’DE TARTIŞMALAR BAŞLADI!

Avrupa ve Amerika’nın yanı sıra, hemen hemen dünyanın her ülkesinde de konuşulan Türkiye’de ki seçimler, 2.Tur’a kaldı. Seçimle ilgili Cumhur İttifakı’nda bir sessizlik, 2.Tur’a hazırlık ve miting programları yapılırken, CHP’de ise tartışmalar başladı. Millet İttifakı’nın en büyük ortağı ve seçimde de en çok kaybeden olan CHP’de tartışmaların, genel merkezde seçim gecesi başladığı öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kimlere neden bağırdı?

İMAMOĞLU VE YAVAŞ EKRANA ÇIKTI!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Merkezi'nde saat 23.45 itibarıyla bilgilendirme toplantısı yapmıştı. İlk konuşan İmamoğlu açıklamasın da, sağlıklı bir bağlantı içerisinde olduklarını ifade ederek, ”şu anda seyri önde takip ediyoruz" şeklinde konuşmuştu. İmamoğlu, ”Kazanma üzerine bir takım senaryolar kimse geliştirmesin, süreci takip ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu ve Yavaş açıklamalarının devamında, genel olarak önde olduklarını ifade etmişlerdi.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kimlere neden bağırdı? - Resim : 2

 İMAMOĞLU VE YAVAŞ KİMLERE NEDEN KIZDI VE BAĞIRDI?

Öte yandan, seçim gecesi CHP Genel Merkezi’nde oldukça hareketli saatler yaşandığı ortaya çıktı. Seçimin kazanılamayacağının anlaşılması üzerine, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın gece aniden ekrana çakarak, ”öndeyiz” şeklinde açıklama yapmaları şaşkınlık yaratmıştı. SüperHaber’in elde ettiği kulis bilgilerine göre, ekranda elinde bulunan kağıda bakarak konuşan Ekrem İmamoğlu’nun, hiç bir veri verilmemesine çok sinirlendiği öne sürüldü. Yine İmamoğlu ve Yavaş’ın, canlı yayın sonrası, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in ekibine, ellerinde ki kağıtlar da yeterli veri olmadığı için yüksek sesle bağırarak kızdıkları iddia edildi.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.