Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL)

2023 yılı, otomobil piyasasında satışların patladığı bir yıl olarak kayıtlara geçti. Artan talebe rağmen otomobil markaları, fiyat artışlarını kontrol altında tutmaya çalışıyor. Bu çerçevede vatandaşlar en ucuz sıfır araçları araştırıyor. Peki, 2023 Ekim'de alınabilecek en ucuz arabalar neler? İşte sıfır araç almayı düşünenler için uygun fiyatlı otomobil markaları ve fiyat listesi...

Türkiye, bu ekim ayında otomobil piyasası için büyük bir hareketliliğe sahne oluyor. Otomobil markaları, satış rekorları kırarken, tüketiciler ise en uygun fiyatlı sıfır araçları araştırıyor. Bu yazıda, 2023 Ekim'de sıfır araç almak isteyenler için güncel fiyatlar ve uygun fiyatlı otomobil markaları hakkında bilgileri sizinle paylaşacağız. İşte ayrıntılar...

2023 EKİM EN UCUZ SIFIR ARABALAR

1) Citroen C3

 Citroen'in özgün tasarım anlayışı ve yenilikçi teknolojileriyle dikkat çeken modeli Citroen C3, Türkiye otomobil pazarında geniş bir varyasyon yelpazesi ile sunuluyor. Bu çeşitlilik, farklı ihtiyaçlara ve zevklere uygun seçenekler sunuyor. Citroen C3 modeli 1.2 litre hacimli PureTech teknolojili 83 Hp güç üreten versiyonu ve manuel vites seçeneği ile 809,900 TL fiyat etiketine sahip.

Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL)

2) Volkswagen Polo

Otomobil severlerin gözde markalarından biri olan Volkswagen, şehir içi ve şehir dışı sürüşler için ideal bir seçenek sunan Polo modeliyle dikkat çekiyor. Kaliteli malzeme kullanımı, yüksek güvenlik standartları ve dinamik sürüş özellikleriyle öne çıkan Volkswagen Polo, Türkiye pazarında 887,500 TL'den başlayan fiyatıyla satışa sunuluyor.

Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL) - Resim : 2

3) Renault Clio

 Otomobil severlerin uzun süredir beklediği Renault Clio, Türkiye pazarında şimdiye kadar gördüğü en yenilikçi tasarımı ve özellikleriyle satışa sunuldu. Renault Clio'nun fiyatı belirtilmemiş ancak uygun fiyatlı seçenekler sunması bekleniyor.

Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL) - Resim : 3

4) Fiat Egea Sedan

 İtalyan otomobil üreticisi Fiat'ın Türkiye'de üretilen ve yerli üretim unvanına sahip olan modeli Fiat Egea Sedan, son dönemdeki fiyat avantajları ile dikkat çekiyor. Özellikle filo ve taksiciler tarafından oldukça fazla rağbet gören Fiat Egea Sedan 729,900 TL fiyat etiketi ile Türkiye'de satılan en ucuz 2. sıfır otomobil olma unvanına sahip.

Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL) - Resim : 4

5) Hyundai i10

 Türkiye otomobil pazarında şehir içi kullanım için ideal bir seçenek olan Hyundai i10, sıfır kilometre otomobil almayı düşünenlerin gözdesi haline geldi. Koreli otomobil üreticisi Hyundai'nin sevilen modeli i10, uygun fiyatı ve pratik kullanımı ile öne çıkıyor. Hyundai i10 1.0 MPI 67 Hp güç üreten ünitesi ve manuel vites seçeneği ile birlikte 715,000 TL'ye satışta

Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL) - Resim : 5

Ekim 2023'de alınabilecek en ucuz sıfır arabalar! (GÜNCEL) ile ilgili etiketler Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.