Eda Özülkü kaç yaşında anne oldu? Eda Metin Özülkü kaç yaşında?

İbo Show'un bu akşamki konukları arasında Eda Özülkü ve Metin Özülkü çifti var. İbo Show izleyenleri ise Eda Özülkü'nün kaç yaşında anne olduğunu merakla araştırmaya başladı. Eşi Metin Özülkü ile devam eden evlilikleri ile birlikte sanat dünyasının örnek çift olarak gösterdiği Eda Özülkü Metin Özülkü çifti kaç yaşındalar?

Eda Özülkü kaç yaşında anne oldu sorusunun yanıtı haberimizde. 13 Şubat Cumartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Ümit Sayın, Ferda Anıl Yarkın, Eda Özülkü Metin Özülkü ile Ege var. Eda Özülkü'nün kaç yaşında anne olduğu konusu ise izleyenlerin merakla araştırdığı bir konu oldu.

EDA ÖZÜLKÜ KAÇ YAŞINDA ANNE OLDU?

13 Şubat 2021 Cumartesi günü Star TV'de ekrana gelen İbo Show yeni bölüme eşi Metin Özülkü ile katılan Eda Özülkü kaç yaşında? Eda Özülkü kaç yaşında anne oldu?

1964 doğumlu, 40 yaşında anne olan Eda Özülkü, ikizlerini kucağına aldığında tarihler 2004'ü gösteriyordu.

eda özülkü kaç yaşında anne oldu ile ilgili görsel sonucu

Metin Özülkü kimdir?

Celalettin Metin Özülkü, 15 Temmuz 1962 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Erol Büyükburç ve Edip Akbayram orkestralarında enstrüman çaldı. Yedi yüzün üzerinde şarkı besteledi. Sahte Gülücük adıyla ilk solo albümünü 1982 yılında yayınladı. Ayrıca müzisyen olan Eda Özülkü ile evlidir ve Volkan ve Baran adlı ikiz çocukları vardır.

Eda Özülkü kimdir?

Aslen Mersinlidir. Asker baba ve öğretmen annenin 2. çocuğudur. İlk ve orta okul yıllarını İzmit'te geçirdi. Liseyi İstanbul'da tamamladı ve Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü'nden mezun oldu. Aynı üniversitede şan eğitimi üzerine yüksek lisans yaptı.

Eda Özülkü kaç yaşında anne oldu? Eda Metin Özülkü kaç yaşında? ile ilgili etiketler Star TV eda özülkü kaç yaşında anne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.