Ece Taşer kimdir, ne yaptı, neden Instagram hesabını kapattı?

Sosyal medya fenomeni Ece Taşer, son FAS tatilinde kocası olmadan arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği zaman nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kaldı. Tatil dönüşünde yaptırdığı bir test sonrasında yaşadığı olaylarla ilgili sert bir açıklama yapan genç fenomen, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu açıklamalar ve yaşanan olayların ardından Ece Taşer'in kim olduğu ve ne yaptığı merak ediliyor. Peki, Ece Taşer kimdir, ne yaptı, neden ecemtaser Instagram hesabını mı kapattı? İşte detaylar...

Sosyal medya fenomeni Ece Taşer, Fas tatilinde kocası olmadan arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği zaman nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kaldı. Tatil dönüşünde yaptırdığı bir test sonrasında yaşadığı olaylarla ilgili sert bir açıklama yapan genç fenomen, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Peki, Peki, Ece Taşer kimdir, ne yaptı, neden ecemtaser Instagram hesabını kapattı? İşte Ece Taşer (ecemtaser) hakkında merak edilen detaylar...

Ece Taşer kimdir, ne yaptı, neden Instagram hesabını kapattı?

ECE TAŞER KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Ece Taşer, özellikle TikTok, Instagram ve YouTube platformlarında içerik üretimiyle tanınan bir isimdir. Erken yaşta gerçekleştirdiği evliliği ve kocasının polisliği bırakarak Muğla Köyceğiz'e yerleşmesiyle ilgili paylaşımlarıyla bilinen Taşer, 24 yaşında evlendiği ve 29 yaşında 5 yıldır evli olduğu belirtiliyor.

ECEM TAŞER (ecemtaser) INSTAGRAM HESABINI NEDEN KAPATTI?

@ecemtaser kullanıcı adıyla Instagram'da 187 bin takipçisi bulunan Ece Taşer, sıkça günlük yaşamına dair içerikleri ve düşüncelerini paylaşarak geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. Sosyal medya fenomeninin son açıklamaları ve gündeme dair paylaşımları, takipçileri arasında merak konusu olmayı sürdürüyor.

Ece Taşer kimdir, ne yaptı, neden Instagram hesabını kapattı? - Resim : 2

Sosyal medya ünlüsü Ece Taşer, eşi Ali ile birlikte çektiği video ile dikkat çekti. Videoda eşi olmadan tatil yaptığını ifade eden Taşer, bu duruma gelen tepkilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. "Herkes arkadaşlarımla tatile gittiğimde neden kocamı götürmediğimi soruyor ve şaşırıyorlar" şeklinde konuşan Taşer, gelen tepkiler karşısında Instagram hesabını kapattı.

ECE TAŞER KİM?

29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Ece Taşer, Instagram'ın yanı sıra TikTok ve YouTube platformlarında da tanınıyor. 6 senedir eşi Ali ile mutlu bir evliliği bulunan Taşer, polislik mesleğini bırakan eşiyle birlikte Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti.

ECE TAŞER NE YAPTI?

Taşer, arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği Avrupa turu ve yaz tatiline dair yaptığı paylaşımlarla da sıkça gündeme gelmekteydi. Ancak eşi olmadan tatil yapmasıyla ilgili gelen eleştirilere karşı verdiği sert yanıtlar ve hesabını kapatması, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir tartışma başlattı.

Ece Taşer'in sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda "Bir erkeğin gerçekten çok iyi olduğu için sevileceği aklına gelmiyor, aklınız tek bir yerde beyniniz çalışmıyor zekasızsınız" ifadesi dikkat çekti. Bu açıklama, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, takipçiler arasında da görüş ayrılıklarına neden oldu.

Ece Taşer kimdir, ne yaptı, neden Instagram hesabını kapattı? ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.