Ebru Şahin ile Cedi Osman çifti bugün evleniyor! Nikah töreni Makedonya'da bir teknede...

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Akkız karakterini canlandıran güzel oyuncu Ebru Şahin çifti, bugün Makedonya’da düzenlenecek düğünle resmen dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylar içerisinde aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Cedi Osman ile Ebru Şahin çifti bugün nikah masasına oturacak. Nikahları için Makedonya’yı tercih eden çift, 7 Temmuz tarihinde ise Çeşme’de düğün yapacak.

Güzel oyuncu Ebru Şahin, iki yıldır NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’te forma giyen Cedi Osman ile büyük bir aşk yaşıyor. Geçtiğimiz yıl Kapadokya’da sevgilisine evlilik teklifi eden ve "Evet" yanıtını alan Osman, 28 yaşına basan müstakbel eşi Ebru Şahin’in doğum gününde Tekirdağ’da oturan ailesinden istemeye gitmişti.

Ebru Şahin ile Cedi Osman çifti bugün evleniyor! Nikah töreni Makedonya'da bir teknede...

Aile arasında gerçekleştirilen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan çift nişanlanmıştı. Şahin, nişan töreninden kareleri sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşarak, “Dün biraz olaylı geçti” notunu paylaşmıştı.

Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yakalanan Şahin, "Biz de gazetelerde gördük bu haberi. Düğünümüz Türkiye'de olacak" dedi. Düğün için gün saymaya başlayan Şahin, "Tüm hazırlıkları halettik sayılır. Eksik olan ufak tefek şeyleri tamamlıyoruz." ifadelerine yer vermişti.

Ebru Şahin ile Cedi Osman çifti bugün evleniyor! Nikah töreni Makedonya'da bir teknede... - Resim : 2

Geçtiğimiz akşamlarda Cihangir'deki bir mekandan çıkarken görüntülen mutlu çiftten Ebru Şahin, "Düğüne çok kısa bir zaman kaldı. Neler hissediyorsunuz?" sorusuna, "Her şey güzel gidiyor. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Heyecanlıyız. Setten fırsat buldukça gelinlik provalarına gittim. Ruhuma yakışır bir şeyler baktım" sözlerine yer vermişti.

Çift resmi imzayı; Cedi Osman'ın doğduğu Kuzey Makedonya'nın tarihi şehri Ohri'de atacak. Tören bugün gölün üzerinde bir teknede kıyılacak.

Ebru Şahin ile Cedi Osman çifti bugün evleniyor! Nikah töreni Makedonya'da bir teknede... ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.