Ebru Gündeş dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününe neden katılmadı?

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir önceki gün gerçekleşmesi planan düğünlerini olumsuz hava şartları nedeniyle bugüne ertelemişlerdi. Birçok ünlü ismin boy gösterdiği düğüne saatler kala Ebru Gündeş'in Instagram'dan yaptığı paylaşım dikkat çekti. Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile sessiz sedasız evlendiği konuşulan Ebru Gündeş'in düğüne katılmaması Dubai'de olduğu iddialarını beraberinde getirdi.

Magazin camiasının gözde çifti Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç nikah masasına oturdu. Bu akşam İstanbul'da bir otelde evlenen çiftin düğününe ünlü çok sayıda ünlü isim katılırken, şarkıcı Ebru Gündeş ise katılmadı. Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile sessiz sedasız nikah masasına oturduğu ve kızı Alara ile birlikte Dubai'ye yerleştiği konuşulan Ebru Gündeş'in düğüne katılmaması iddiaları güçlendirdi.


DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ'U SOSYAL MEDYADAN TEBRİK ETTİ

Ebru Gündeş, düğünlerine katılamadığı Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti. Kendisinden 19 yaş küçük olan Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile gizlice evlendiği ve Dubai'ye yaşama kararı aldığı konuşulan 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un nişandan karelerini Instagram hesabından paylaştı.

Düğüne katılamasa da gönlünün Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile birlikte olduğunu belirten Gündeş paylaşımına ''Hep böyle mutlu olacağınız bir ömür dilerim'' notunu düştü.

demet özdemir - oğuzhan koç

 

 

Ebru Gündeş dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününe neden katılmadı? ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ebru Gündeş Düğün Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.